På knap 22 år er vi vokset til en robust facility servicevirksomhed med ca. 300 medarbejdere og kunder, der tilsammen får serviceret næsten 1 million kvadratmeter.

En kompetent servicepartner

Rengoering.com A/S er startet i 1997, og efter en dybtgående omorganisering har vi løbende investeret i branchens dygtigste ledere og daglige medarbejdere.

Vores ufravigelige mål er den højeste kvalitet og kundetilfredshed i branchen – dag efter dag. Vores personlige politik fokuserer på et godt samarbejds- og arbejdsklima, og resultatet er branchens mest stabile og tilfredse medarbejdere.

Det betyder igen lav medarbejderudskiftning og en fortsat høj kvalitet ude hos vores loyale kunder.

Velkommen til Rengoering.com A/S

VI ER DEDIKEREDE

Vi er stolte af vores håndværk! Holder altid hvad vi lover, tager ansvar – yder det optimale og hjælper hinanden.

VI ER NYTÆNKENDE

Vi søger aktivt nye ideer og steder vi kan forbedre os! Vi lærer fra “best-practice” og finder løsninger.

VI ER AMBITIØSE

Vi leverer resultater og service, der gør vores kunder glade! Vi vil være bedre end vores konkurrenter – også i handling.

Vision, Mission & Værdier

Vision

Vi vil være den foretrukne facility servicevirksomhed for det offentlige såvel som større private virksomheder. Vi ønsker at være en positiv og eftertragtet arbejdsplads.

Mission

Vi tilbyder professionelle facility serviceløsninger, som sikrer rene omgivelser og et sundt og positivt produktionsmiljø til arbejdspladser i hele Danmark – hver eneste dag, 365 dage om året.

Værdier

Vores berettigelse er kvalitet, ærlighed, troværdighed og ligeværd  – både i forhold til vores kunder og de medarbejdere, der gør alle vores ord til handling og sikrer vores kunder et sundt arbejdsmiljø.