Job & Karriere

Kom med på holdet – Bliv en del af Danmark bedste facility servicevirksomhed!
Udfyld formularen, og bliv registreret i vores Jobbank – Vi søger løbende dygtige medarbejdere.

Vi søger serviceleder med flair for kundeservice

Rengoering.com er en servicevirksomhed i stærk udvikling. Vores ekspansion kræver flere engagerede medarbejdere, og derfor søger vi nu flere af ”Danmarks dygtigste” serviceledere til vores erhvervsafdeling i både Region Hovedstaden, Region Sjælland samt Region Syddanmark.

Udfordringer

Din primære rolle bliver at opbygge og vedligeholde et tillidsfuldt og velfungerende samarbejde med vores offentlige og private erhvervskunder og levere høj kvalitet i den daglige rengøring. Dette sker gennem tæt dialog med både kunder og medarbejdere – du er derfor altid dér, hvor der er brug for det, når der er brug for det.

Dine daglige opgaver består i at planlægge opgaverne, lede, instruere og motivere dine medarbejdere for at sikre højst mulig kvalitet og mindst mulige afvigelser.

Forventninger

Vi forventer, at du har branchekendskab og mindst 3 års erfaring fra et lignende job, og at du mestrer balancen mellem at værdsætte andres arbejde, og at være problemknuser, når det er nødvendigt. Du har flair for IT og for det administrative arbejde, som følger med ansvarsområdet. Du har erfaring med prioritering og planlægning på ugebasis og ændringshåndtering i det daglige i forbindelse med sygdom og andre akutte forhold. Desuden forventer vi, at du udtrykker dig perfekt på dansk i både skrift og tale, samt at du forstår og taler engelsk.

Som person er du ansvarsfuld, entusiastisk og fleksibel, du har et smittende godt humør, og det falder dig naturligt at gå foran som et godt eksempel. Din evne til at instruere og motivere medarbejdere gør, at du kan skabe og drive et velfungerende og effektivt medarbejderteam. Du skal være indstillet på, at der kan være aftenarbejde forbundet med jobbet.

Muligheder

Du får et selvstændigt og udfordrende job i et uhøjtideligt, men effektivt arbejdsmiljø. Du bliver ansvarlig for egen kundekreds og de tilhørende servicemedarbejdere og skal bidrage til udviklingen af virksomheden i samarbejde med dygtige kolleger.

Vi har base i vores hovedkontor i Brøndby, og har mindre afd. i landet – men størstedelen af din arbejdstid ligger ude hos vores kunder og dine medarbejdere.

Lønnen følger dine kvalifikationer.

Trives du med at have frihed under ansvar, mange bolde i luften, og kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, så skriv en ansøgning til os, og send den på mail til info@rengoering.com snarest muligt, eller udfyld formular nedenunder.

Vi holder samtaler løbende. Husk at vedhæfte dit CV, gerne med foto!

I emnefeltet skriver du ”Serviceleder, og den region du vil søge i”