Velkommen til Tværministerielt

Velkommen til Tværministerielt som ny kunde hos Rengoering.com A/S!

Rengoering.com A/S byder velkommen til Tværministerielt, bestående af Justitsministeriet, Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet samt Instrukskommissionen som kunde. Vi skal fra 1. juli 2020 hjælpe ministerierne med rengøring, serviceopgaver, vinduespolering, måtter, COVID19 og andre opgaver de næste 3,5 år. Dermed samler de enkelte afdelinger deres serviceopgaver hos én leverandør.

Rengoering.com A/S var et af 4 rengøringsselskaber som afgav tilbud, hvoraf vores tilbud blev vurderet til at være den bedste kvalificeret vurderet på pris og kvalitetssikring.

Vi er stolte over, at de har valgt Rengoering.com A/S, og ser frem til det gode samarbejde!

#rengoeringcom #justitsministeriet #finansministeriet #erhvervsministeriet #udlændige #integrationsministeriet #miljø #fødevareministeriet #instrukskommisionen #statens #offentlige #udbud #leverandør #rengøring #service #vinduespolering #måtter #covid