COVID 19 – Rengoering.com A/S

Rengoering.com A/S er en af de få rengøringsselskaber i Danmark, som er Statens leverandører indenfor rengøring! Derfor ser vi det også som en samfundsopgave at sørge for at holde Danmark rent. Èt af Sundhedsstyrelsens anbefalinger er at være opmærksom på rengøringen på arbejdspladsen, så en evt. virus kan forebygges. Derfor har vi indført en række tiltag for at sikre vores drift, og hjælper dagligt vores erhvervskunder med at forbygge virus på deres arbejdsplader i hele Danmark – og nye kunder kommer til dagligt… Vi står klar til at hjælpe dig!– Placering af håndsprit mv., for at forbygge virus– Vi spritter særlige kontaktpunkter som håndtag, stikkontakter, toiletter mv. af et par gange dagligt– Komplette hovedrengøringer med fokus på desinfektion Skal du med på listen?Så kontakt os her idag! Tlf. 4814 1696E-mail: info@rengoering.comWeb: Rengoering.com

DEL:

More Posts

Job: Vi søger afløsere til København

Arbejdssted: København K

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Er du grundig, kvalitetsbevidst og imødekommende? Og vil du være en del af en virksomhed, hvis vision er at være Danmarks bedste facility servicevirksomhed?

Så kan du nu blive afløser hos Rengoering.com A/S.

Velkommen til Københavns Professionshøjskole

Velkommen til Københavns Professionshøjskole som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S fortsætter sin vækststrategi og byder nu velkommen til Københavns Professionshøjskole, bestående af 9 forskellige afdelinger

Velkommen til Tværministerielt

Velkommen til Tværministerielt som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S byder velkommen til Tværministerielt, bestående af Justitsministeriet, Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet samt Instrukskommissionen som kunde. Vi skal fra 1.

Velkommen til Danmarks Domstole

Velkommen til flere afdelinger af Danmarks Domstole som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S byder velkommen til Domstolsstyrelsen, Østre Landsret, Sø- og Handelsretten samt Retten i Glostrup, Næstved, Nykøbing Falster, Aalborg og Hjørring som