Velkommen til Københavns Professionshøjskole

Velkommen til Københavns Professionshøjskole som ny kunde hos Rengoering.com A/S!

Rengoering.com A/S fortsætter sin vækststrategi og byder nu velkommen til Københavns Professionshøjskole, bestående af 9 forskellige afdelinger på Carlsberg, Nørrebro, Hvidovre, Frederiksberg og i Hillerød.

Vi skal fra 1. august 2020 hjælpe skolerne med rengøring, serviceopgaver, COVID19 og andre opgaver de næste 3 år.

Københavns Professionshøjskole havde i dag 4 forskellige leverandører til skolerne – men har nu samlet alle skolerne hos Rengoering.com A/S med en samlet kontraktsum på ca. 35 mio!

Rengoering.com A/S var et af 7 rengøringsselskaber som afgav tilbud, hvoraf vores tilbud blev vurderet til at være den mest økonomiske fordelagtige tilbud.

Vi er stolte over, at de har valgt Rengoering.com A/S, og ser frem til det gode samarbejde!

#rengoeringcom #professionshøjskolen #skole #udbud #leverandør #rengøring #service r #covid

DEL:

More Posts

Job: Vi søger afløsere til København

Arbejdssted: København K

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Er du grundig, kvalitetsbevidst og imødekommende? Og vil du være en del af en virksomhed, hvis vision er at være Danmarks bedste facility servicevirksomhed?

Så kan du nu blive afløser hos Rengoering.com A/S.

Velkommen til Tværministerielt

Velkommen til Tværministerielt som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S byder velkommen til Tværministerielt, bestående af Justitsministeriet, Finansministeriet, Erhvervsministeriet, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet samt Instrukskommissionen som kunde. Vi skal fra 1.

Velkommen til Danmarks Domstole

Velkommen til flere afdelinger af Danmarks Domstole som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S byder velkommen til Domstolsstyrelsen, Østre Landsret, Sø- og Handelsretten samt Retten i Glostrup, Næstved, Nykøbing Falster, Aalborg og Hjørring som

Velkommen til Landbrugsstyrelsen!

Vi byder velkommen til Landbrugsstyrelsen som kunde. Vi skal hjælpe Landbrugsstyrelsen med rengøring, serviceopgaver, vinduespolering, måtter, COVID19 og andre opgaver de næste 3,5 år. Dermed samler de