Velkommen til Tværministerielt

Velkommen til Tværministerielt som ny kunde hos Rengoering.com A/S!

Rengoering.com A/S byder velkommen til Tværministerielt, bestående af JustitsministerietFinansministerietErhvervsministerietUdlændinge- og IntegrationsministerietMiljø- og Fødevareministeriet samt Instrukskommissionen som kunde. Vi skal fra 1. juli 2020 hjælpe ministerierne med rengøring, serviceopgaver, vinduespolering, måtter, COVID19 og andre opgaver de næste 3,5 år. Dermed samler de enkelte afdelinger deres serviceopgaver hos én leverandør.

Rengoering.com A/S var et af 4 rengøringsselskaber som afgav tilbud, hvoraf vores tilbud blev vurderet til at være den bedste kvalificeret vurderet på pris og kvalitetssikring.

Vi er stolte over, at de har valgt Rengoering.com A/S, og ser frem til det gode samarbejde!

#rengoeringcom #justitsministeriet #finansministeriet #erhvervsministeriet #udlændige #integrationsministeriet #miljø #fødevareministeriet #instrukskommisionen #statens #offentlige #udbud #leverandør #rengøring #service #vinduespolering #måtter #covid

DEL:

More Posts

Job: Vi søger afløsere til København

Arbejdssted: København K

Ansøgningsfrist: 15. marts 2021

Er du grundig, kvalitetsbevidst og imødekommende? Og vil du være en del af en virksomhed, hvis vision er at være Danmarks bedste facility servicevirksomhed?

Så kan du nu blive afløser hos Rengoering.com A/S.

Velkommen til Københavns Professionshøjskole

Velkommen til Københavns Professionshøjskole som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S fortsætter sin vækststrategi og byder nu velkommen til Københavns Professionshøjskole, bestående af 9 forskellige afdelinger

Velkommen til Danmarks Domstole

Velkommen til flere afdelinger af Danmarks Domstole som ny kunde hos Rengoering.com A/S! Rengoering.com A/S byder velkommen til Domstolsstyrelsen, Østre Landsret, Sø- og Handelsretten samt Retten i Glostrup, Næstved, Nykøbing Falster, Aalborg og Hjørring som

Velkommen til Landbrugsstyrelsen!

Vi byder velkommen til Landbrugsstyrelsen som kunde. Vi skal hjælpe Landbrugsstyrelsen med rengøring, serviceopgaver, vinduespolering, måtter, COVID19 og andre opgaver de næste 3,5 år. Dermed samler de