Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rengoering

Vi holder altid, hvad vi lover

Høj kvalitet og faglighed​

​Byggepladsrengøring hos professionelle

Vi dækker et bredt felt af opgaver og er fleksibel i forhold til at stille op til faste opgaver såvel som tilkalde opgaver af mere eller mindre akut karakter. Vi løser opgaven til aftalt tid og kvalitet. Vi er beliggende i Birkerød, men dækker hele København og Nordsjælland ved byggepladsrengøring. 

Kvalitet i fokus ved byggepladsrengøring

Rengoering.com har konstant fokus på kvaliteten.​ Din virksomhed vil få tilknyttet en fast arbejdsleder, som er den faste kontaktperson hos os, og det er desuden samme arbejdsleder, der løbende vil foretage service- og kvalitets besøg hos jer. Dermed sikres det , at kvaliteten ved byggepladsrengøring ikke daler, men fastholdes på et højt vedvarende niveau. 

Vi udfører blandt andet:

  • Byggepladsrengøring
  • Byggepladsoprydning
  • Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne, toiletvogne og pavilloner
  • Løbende bortkørsel af affald
  • Rengøring - hovedrengøring - håndværkerrengøring - slutrengøring
  • Asbest-, PCB- og skadeservice​

Vi er manges foretrukne samarbejdspartner, fordi vi sætter kunden i fokus. Med korrekt logostik sørger vi altid for at​ for at nå vores aftaler om byggepladsrengøring.

Sikkerhed og miljøvenlighed først

Alle vores rengørings midler er miljøvenlige og inderholder ikke parfume eller farve. Det er et valg vi har taget for at skåne byggematerialer, vores medarbejder og selvfølgelig miljøet.

Alle medarbejdere har egen taske med sikkerhedsudstyr, der indeholder maske, briller, høreværn, hjelm, reflekstøj og handsker, når vi udfører byggepladsrengøring.

Ring få et godt tilbud på byggepladsrengøring

Skal du bruge rengøring på din byggeplads eller lignende? Du er altid velkommen til at ringe på telefonen 48 14 16 96, for en god aftale på byggepladsrengøring.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail til info@rengoering.com.

Firmaoplysninger

Rengoering.com

CVR: 37 58 61 53​

Adresse & postnummer

Kontakt os

Tlf.: ​48 14 16 96

E-mail: info@rengoering.com