Når Danmark genåbner, og virksomheder, skoler og institutioner igen får medarbejdere (og små og større børn) ind ad døren, er det vigtigt, at det foregår så sikkert som muligt for at begrænse smittespredningen.

Vi er statens leverandør i hele Danmark – vi har ekspertisen

Som et af landets største og mest erfarne rengøringsvirksomheder tilbyder vi både eksisterende og nye kunder målrettet desinfektion af alle kontaktflader. Det vil sige håndtag, stikkontakter, dørkarme etc. – alle de steder, der bliver berørt i løbet af dagen, og som potentielt kan være en smittekilde.

Du behøver ikke være rengøringskunde hos os – vi kommer gerne en time eller to hver dag efter dit behov, så længe du ønsker det.

Ring til os på 4814 1696, eller lad os ringe dig op ...

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Vi krydser alle rengøringspunkter af

Vi har øje for, via vores ekspertise og erfaring, at desinficere alle de steder, andre ikke er opmærksomme på. For eksempel tager man ikke bare i et håndtag med den ene hånd – den anden hånd rører ofte karmen. Og det samme gør næste medarbejder.

Alle vores medarbejdere er specielt oplærte i denne sammenhæng. De møder op hos jer med en fyldestgørende afkrydsningsliste, de rigtige midler og den rigtige metode.

Vi supplerer gerne dit nuværende rengøringsselskab og kommer typisk efter, at de har taget den almindelige rengøring.

Lad os tale om, hvornår og hvor ofte vi skal komme i forhold til jeres arbejdsdag og -flow.

“Vi har et godt og tillidsfuldt forhold til rengøringsfirmaets ledelse og personale – det er folk, vi stoler på.”

Charlotte JunkerKoncernindkøber, Københavns Erhvervsakademi

“Hos os er hygiejne i højsædet. Det gensidige og respektfulde samarbejde er grunden til, at vi kan fremvise en klart forbedret rengøring.”

Peter RiiseRengøringsleder, Statens Serum Institut

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken.”

Finn U. ChristensenFaglærer, Københavns Tekniske Skole

​”Rengoering.com A/S holder altid, hvad de lover. Høj kvalitet og faglighed.”

Karsten LarsenSalgskonsulent, Nederman

”Vi møder fleksibilitet, kvalitet og har et godt samarbejde hos Rengoering.com A/S. Vi er ikke blevet skuffet over vores valg – Rengoering.com A/S sikrer et rent og sundt læringsmiljø”

Jan ThraneRektor, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF

“Hos Rengoering.com A/S er efteruddannelse og trivsel højt prioriteret – det smitter af på min arbejdsglæde og dermed arbejdet.”

Lars Peter LarsenTilsynsførende i Socialministeriet, Rengoering.com