Som hovedsponsor til Copenhagen Mela – Vil vi gerne slå et slag for de sociale og miljømæssige udfordringer i vores samfund – via mad, musik og kultur!

Vi er alle ansvarlige for at bidrage til at finde løsninger på de sociale og miljømæssige udfordringer, der findes i det samfund, vi er en del af. Det gælder også virksomheder.

Hos Rengoering.com A/S sætter vi fokus på, hvordan vi kan løfte et samfundsansvar gennem vores daglige praksis og opgaveløsning. Vi ser muligheder i at kombinere de samfundsmæssige udfordringer med vores virksomheds vision og succes. Det gør vi ved at udvikle og fremme mangfoldigheden i vores samfund samt bæredygtige løsninger og adfærd.

På den måde understøtter CSR politikken vores mission om at skabe muligheder og realisere potentialet sammen med medarbejdere, kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

  • Et mangfoldigt Danmark Vi mener at et stærkt samfund er et samfund, hvor mennesker “kryds og tværs” af hudfarve, kultur, sprog, religiøs og seksuel orientering kan mødes og samarbejde. Derfor arbejder vi aktivt for at fremme mangfoldigheden i Danmark via mad, musik og kultur via Copenhagen Mela festival.
  • Et socialt aktivt Danmark Vi bakker op om sundhed og det ”sociale” via sport – vi støtter arrangementer og sportsklubber samt er sponsor for flere sportsklubber i Danmark.
  • Vores medarbejdere Vi fokusere på at vores medarbejdere har det “godt” ved at tilbyde dem ordentlige arbejdsvilkår, et godt arbejdsmiljø, personlig efteruddannelse samt sociale arrangementer mm.
  • Miljøet Vi benytter som udgangspunkt kun svanemærket rengøringsprodukter og miljøfokuserede leverandører.