Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Deep clean​ - når der er brug for en grundig løsning

Deep Clean er en ny service, som er startet op i Danmark og Rengoering.com har i første omgang fokus på skoletoiletter, eftersom der har været en del utilfredshed blandt forældre til skolebørn og en hel del bevågenhed fra politisk side. Vi er beliggende i Birkerød, men udfører Deep Clean i hele området nær København og Nordsjælland.

Holdbar rengøring med Deep Clean

Deep Clean er en nyudviklet holdbar metode til at rengøre og sterilisere toiletter, vægge, gulve, inventar mv. således, at man ikke kun fjerner dårlig lugt, fastgroet snavs og fedt, men også bakterier. Resultatet er fuldstændigt rene og bakteriefrie overflader, hvilket gør det nemmere for den daglige rengøring at opretholde en høj standard.

Deep Clean er velegnet til: Toiletter, baderum, storkøkkener, kantiner og steder, hvor mange mennesker har deres daglige gang (f.eks. hospitaler, plejehjem, skoler, børneinstitutioner, hoteller, restauranter) samt fødevareproducenter og supermarkeder.​

Med Deep Clean får man rengjort steder hvor normal rengøring, samt hovedrengøring ikke kommer ind. Deep Clean er ment som en periodisk service. Det udføres blandt andet med højteknologiske damprengøringsmaskiner med 6-10 bars tryk, 180 grader varm tør damp, og sug i en arbejdsgang.

Erfaring med Deep Clean

Vi har allerede gode erfaringer fra blandt andet Vallensbæk og Frederiksberg Kommune, som viser os hvor vigtigt det er med børns trivsel, samt lysten til at benytte skoletoiletterne i stedet for at holde sig en hel dag.

Ønsker du en pris hertil, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7199 5286 eller skrive en e-mail til info@rengoering.com

Udpluk fra udtalelserne

Udtalelser fra SFO leder - vedr. Projekt ”Deep clean” på Lynge Skole.

"Først og fremmest har ingen børn og forældre klaget over den fantastiske "hørm" på toiletterne siden de blev ”deep cleanet”. Tværtimod er der kommet kommentarer om at der dufter dejligt anderledes både fra børn og forældre....​"

SFO leder, Gitte Bjerring

Deep Clean på Egholmskolen, Vallensbæk

"Denne rengøringsmetode virker. Toiletterne lugter ikke fælt mere, så nu går eleverne ikke og holder sig en hel skoledag. Nu mangler vi kun at få eleverne til at ramme kummen – hver gang...."

Lisbet, administrativ afdelingsleder på Egholmskolen​

Vi er medlem af Dansk Industri og opfylder Servicenormen​

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: