Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Ejendomsservice

​Som ejendomsselskab eller privat forening har man meget at se til. Selvom boligerne er lejet ud, har selskabet eller foreningen nemlig stadig ansvar for en stor del af de praktiske opgaver, der er tilknyttet bygningen. At vedligeholde en stor ejendom i fællesområderne både indendørs og udendørs er en både stor og tidskrævende opgave. 

At slå græs, vaske trapper og rense tagrender er alt sammen opgaver, der skal gøres, men i ejendomsselskabet eller foreningen er der måske andre ting, som man hellere vil bruge tiden på. Derfor står vi gerne for at varetage alle disse opgaver og sørge for, at de bliver udført både effektivt og rettidigt. Vores ejendomsservice giver samtidig en ekstra dimension af sikkerhed i forbindelse med skader og risikosituationer.

Trappevask, der sikrer et pletfrit resultat – hver gang

Trapperne i en ejendom er en del af de fællesområder, som ejendomsselskabet eller bestyrelsen i en forening står for at holde pæne og rene. Det er en løbende opgave, som skal udføres jævnligt, især i vinterhalvåret, hvor trapperne er udsat for meget. Vi udfører trappevask i forbindelse med vores ejendomsservice, der kommer ind i alle hjørner og kroge. Vi har nemlig taget et bevidst valg om at bruge gulvklude til vores trappevask i stedet for mopper. Det sikrer et pletfrit resultat, da gulvklude giver en mere dybdegående rengøring, samtidig med at vi har mulighed for at komme hele vejen rundt.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi tilbyder mange former for ejendomsservice til gode priser. Vores ejendomsservice til ejendomsselskaber og private foreninger dækker over mange ting og bliver skræddersyet til den enkelte kundes ønsker og behov. Hvis du vil blive klogere på, hvad ejendomsservice med døgnvagt vil koste for dig, så kan du altid kontakte os direkte og høre vores priser. Blandt andet kan du få priser, der inkluderer følgende services:

Skal vi tage en snak om jeres ejendomsservice?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

​Trappevask

Virksomhedens trapper bliver i høj grad udsat for både slid og snavs, da det er her, folk går med deres sko. Især om vinteren kan en trappevask derfor blive nødvendig. Vi tilbyder effektiv trappevask med gulvklude, som sikrer, at alle trapperne altid fremstår pæne og velholdte.

Snerydning

Selvom sneen falder tæt, skal hjulene ikke gå i stå. Det er vigtigt, der bliver ryddet sne omkring virksomhedens lokaler og bygninger, så alle kan komme sikkert frem. Vi udfører hurtig og grundig snerydning, uanset hvor og hvornår behovet opstår.

Skadeservice

Når uheldet er ude, og skaden sker, skal der handles hurtigt. Vi udbedrer, rengør og reparerer så hurtigt som muligt i forbindelse med skader, fx brandskade, vandskader og svampeangreb. Vores døgnvagt sikrer, at vi altid er på pletten, når der er brug for det.​

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: