Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi laver total rydninger indenfor kælder og loft.

Kontakt os i dag, og få tømt kælder og loft imorgen!

Det kan tage flere dage hvis man skal have tømt sit loft eller kælder. Specielt i ejendomsforeninger, så kan flere års samlinger ligge og samle støv i kælder og loft! Mange ejendomsforeninger vælger at få tømt, samt ryddet og rengjort deres lofte og kældre så beboer kan bruge loft og kælder igen.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Hos Rengoering.com A/S sørger vi fra alt fra A til Z. I gennemgår dit kælder eller loft fra A til Z, gennemgår hvor meget der skal laves. Skal der ”totalt ryddes op” ser forløbet således ud:

  • ​Vi aftaler et møde, og gennemgår jeres loft
  • Vi får vores stærke folk ud som rydder hele jeres kælder og loft – afhængig af opgaven, vurdere vi om vi skal have en flyttebil der ud som køre til genbrug, eller en container.
  • Når alt er tømt, sender vi vores rengøringshold ud som foretager en grundig hovedrengøring af hele jeres kælder og loft.
  • Når opgaven er færdig, så gennem

Vi klare alle typer opgaver, uanset adgangsforholde – skal der bæres ned af trapperne fra 6. etage, eller tømmes krybekældre – intet problem!

Vi har styr på tingene!

Når du vælger os kan du være sikker på, at du får en leverandør ud som i sidste 22 år har brugt tiden på at opbygge en organisation som går op i personale-, kvalitet og miljø - og har 100% styr på vores kram.

Alle vores folk som foretaget tunge løft er uddannet i ergonomi, så de belaster sig selv mindst muligt. Derudover bruger vi det rigtige udstyr og de rigtige rengøringsmidler. Det er et valg vi har taget for at skåne vores medarbejder og selvfølgelig miljøet.

Ring få et godt tilbud på tømning af loft- og kælder.

Skal du have tømt loft- eller kælder i din ejendomsforening, eller andre steder? Du er altid velkommen til at ringe til os døgnet rundt på telefonen +45 4814 1696, for en god aftale på totalrydning.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail tilinfo@rengoering.com.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: