Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Professionel trappevask i København af fagfolk

​Rengøring er en tillidssag. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at yde sublim service og rengøring af højeste kvalitet. Vi er et familie- og medarbejderejet rengøringsselskab med flere års erfaring inden for rengøring – herunder trappevask i København og de omkringliggende kommuner. Vores rengøringskoncept er gennemarbejdet og gennemprøvet, og det kan nemt tilpasses dig og dine ønsker. Vi skræddersyr vores priser til dine behov, så du aldrig betaler for meget for din rengøring.

Vi hjælper både ejerforeninger og andelsforeninger

Er du formand for din ejer- eller andelsboligforening, kan du også benytte dig af vores professionelle medarbejdere. Det gælder uanset, om det er én eller flere opgange eller etager. På den måde er du sikker på, at din forening altid fremstår flot og velholdt.

Du er altid velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan finde ud af, præcis hvad du har brug for, og hvad det skal koste. Du kan også udfylde vores formular. Så ringer vi dig op, når det passer dig. Skriv gerne, hvornår du helst vil have, vi kontakter dig under ”bemærkning”.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Garanti for en god trappevask i København

Når du bestiller trappevask til din virksomhed eller forening, garanterer vi et godt resultat. Vores mangeårige erfaring kommer nemlig dig til gode. Du får et af de bedste resultater på markedet takket være vores unikke system til trappevask, som vi har udviklet gennem flere år.

Vi bruger kun erfarne fagfolk, der sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde og god service. Vi matcher hver opgave med den rette medarbejder, så du får resultater fra dag 1. Vi har tæt kontakt med alle vores kunder samt en høj kvalitetsstyring, så du altid er i gode hænder, når du vælger Rengoering.com A/S.

Skal vi tage en snak om jeres trappevask?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Vejen til et godt resultat – hver gang

Vejen til en god trappevask er ret simpel hos os. Når vi har brugt en moppe på en trappe eller en opgang, bruger vi den selvfølgelig ikke på den næste. Vi skifter også vandet, når vi er færdige med rengøring af din trappe. Når vi er færdige med trappevasken, sender vi alle moppehovederne til kogevask, så de er 100% rene til næste gang.

Ved hver eneste trappevask sørger vi også for at fjerne spindelvæv. Derudover ryster vi også gulvmåtten – selvfølgelig udenfor – inden vi starter på vores trappevask. Vi tror på, at når du vælger os, skifter du aldrig igen, da kvaliteten og servicen er noget ud over det sædvanlige.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Professionel trappevask i København

Rengoering.com A/S hjælper mange kunder med trappevask. Vi servicerer hele Storkøbenhavn med både store og små opgaver. Vi kan også hjælpe dig med en professionel trappevask, hvis du har brug for hjælp til rengøringen. Vores priser skræddersys til dine behov, så du aldrig betaler for meget.

Trappevask er en af vores specialiteter, og vi kan hjælpe dig, uanset om det er mange eller få kvadratmeter. Du bestemmer selv, hvornår du vil benytte dig af vores grundige trappevask i København. Vi kan også sætte rengøringen i system, så du altid ved, hvilken dag vi kommer – og hvornår vi foretager ekstra hovedrengøring.​

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: