Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Lave trappevask-priser og garanteret høj kvalitet

​Når du bestiller trappevask hos os, er du sikker på, at det er erfarne fagfolk, der møder op hos dig. Trappevask er en af vores specialiteter, og vi skræddersyr altid vores priser, så de matcher dine ønsker og behov. På den måde får du altid kvalitetsrengøring, uden at du betaler for meget. Vi bruger et gennemtestet koncept, der nemt kan tilpasses specielle behov og ønsker. Rengøring er et spørgsmål om tillid. Du er derfor velkommen til at møde vores personale – og spørge vores referencer – hvis du vil høre mere om, hvordan vi hjælper især foreninger i hele Storkøbenhavn med trappevask. Vores lave trappevask-priser finder du ikke andre steder.

Lave trappevask-priser til dig og din forening

Når du vælger Rengoering.com A/S, får du ikke kun gjort rent af fagfolk. Du får også trappevask-priser, der er skræddersyet til din forenings behov. Vores erfarne rengøringsmedarbejdere sætter altid en ære i både høj service og kvaliteten af deres arbejde. Vi har hjulpet mange kunder i København og omegn, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Der er mange om buddet, når det kommer til rengøring. Vi tror på, at det ud over lave trappevask-priser også kommer an på høj kvalitet og god service. Derfor har vi udviklet et rengøringskoncept – vi løbende udvikler – der er baseret på mange års erfaring, kvalitetsstyring og tæt kundekontakt. 

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 7199 5286


Skal vi tage en snak?​ Få en pris her!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Vi beregner prisen på din trappevask med det samme

Du behøver ikke vente længe på at få din skræddersyede pris på trappevask. Vi tilbyder nemlig døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os døgnet rundt på 48 14 16 96. Prisen på trappevasken afhænger af, hvad du har af ønsker og behov. Det kan eksempelvis være, at du ønsker andre services inkluderet i din løsning – det kan sagtens lade sig gøre.

Hvis du gerne vil ringes op, kan du benytte dig af formularen her på siden. Så ringer vi dig op, og tager en snak med dig om, hvordan vi laver den bedst mulige løsning for dig. Hvis vi skal ringe på et bestemt tidspunkt, kan du skrive dette under ”Bemærkning”.

Rengøring til en god og lav pris af fagfolk

Vi har specialiseret os inden for rengøring. Det betyder, at du altid har med erfarne fagfolk at gøre, så du hver eneste gang får rengøring af højeste kvalitet. Vi matcher desuden også altid den rette medarbejder til det aktuelle job, så vi er sikre på, at du får den service, du betaler for – og mere til.

Hos Rengoering.com A/S har vi både specialiseret viden og det nyeste udstyr. Det har vi kombineret i vores gennemarbejdet koncept, der bygger på mange års erfaring. Vi udvikler løbende på konceptet, så du får kvalitet og trappevask-priser, der er fremtidssikret. Du er altid i trygge hænder, når du vælger os.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 7199 5286


Trappevask-priser, der skiller sig ud

Vi skræddersyr altid vores løsninger, så de passer perfekt til dine behov. Derfor kan vi altid tilbyde gode trappevask-priser, uanset om du har en stor eller lille ejendom. Vi er også fleksible i forhold til både nuværende og fremtidige behov, og vi mener, at rengøring er en tillidssag. Derfor er du altid velkommen til at kontakte vores referencer og møde vores personale, før du beslutter dig.

Vores trappevask-priser er gennemskuelige, og du kan benytte dig af vores services dagligt, ugentligt, månedligt, eller hvad der passer til dine behov. Mange af vores kunder har rengøring på faste tidspunkter, så de altid ved, hvornår de kan forvente at møde vores professionelle medarbejdere.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: