Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rengoering

Vi holder altid, hvad vi lover

Høj kvalitet og faglighed​

​Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet

Har din virksomhed brug for en kompetent samarbejdspartner til erhvervsrengøring, så er Rengoering.com leveringsdygtig. Vi er beliggende i Birkerød i Nordsjælland, men har også mange kunder fra blandt andet København.

Vi har stor erfaring med kontorrengøring for flere forskellige virksomhedstyper, og du kan altid regne med at opleve service, som er helt i top.

Alle former for erhvervsrengøring

Rengoering.com lægger vægt på høj kvalitet i alle dele af vores arbejde, og det er uanset hvilke former for rengøring for det private erhverv, det drejer sig om.

Det kan eksempelvis være den daglige rengøring af produktionslokaler og kontorlokaler, samt tømning af skraldespande og rengøring af toiletter. Vi kan også tilbyde stærke kompetencer ved hovedrengøring eller rengøring ved skader efter stormskade eller vandskade.

Vi udfører blandt andet

  • ​Industrirengøring af værksteder
  • Industrirengøring af produktionshaller
  • Industrirengøring af lager​

Effektivt virksomhedsrengøring

Om det drejer sig om gulvtæpper, linoleum, træ, beton eller noget helt femte, så ved vi præcis, hvordan gulvrengøring skal håndteres for at opnå et tilfredsstillende resultat. Med erhvervsrengøring fra Rengoering.com er du sikker på, at alt fra de enkelte arbejdspladser til køkken, badeværelse og reception ser rigtig godt ud.

Smidigt samarbejde om erhvervsrengøring

Din virksomhed vil få tilknyttet en fast arbejdsleder, som er den faste kontaktperson hos os, og det er desuden samme arbejdsleder, der løbende vil foretage service- og kvalitetsbesøg hos jer. Det sikrer en let, smidig og direkte dialog.

Med andre ord er din virksomhed i de bedste – og reneste hænder, med erhvervsrengøring fra Rengoering.com

Er du interesseret i en aftale med erhvervsrengøring, er du altid velkommen til at kontakte os for en snak eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag på telefon 48 14 16 96 eller e-mail info@rengoering.com.

Firmaoplysninger

Rengoering.com

CVR: 37 58 61 53​

Adresse & postnummer

Kontakt os

Tlf.: ​48 14 16 96

E-mail: info@rengoering.com