Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

​Erhvervsrengøring

​​God og grundig rengøring er intet mindre end en nødvendighed. Rene og pæne lokaler er nemlig ikke kun mere behagelige at opholde sig i, men også langt sundere at leve og arbejde i. Derfor bør virksomheder og firmaer af enhver art have fokus på netop deres erhvervsrengøring, da det sikrer både sundhed og produktivitet på arbejdspladsen. Hos ​Rengoering.com A/S​ tilbyder vi rengøring af kontorlokaler, institutioner, industrikøkkener, lagerbygninger og alt andet, som findes og bruges i erhvervslivet

Vi kombinerer mange års praktisk erfaring i branchen med veluddannet og motiveret personale for at opnå et upåklageligt resultat hver gang. Hvis du vil være sikker på effektiv, grundig og professionel erhvervsrengøring i din virksomhed, står vi klar til at hjælpe dig.

God rengøring er en investering i sundhed og velvære

At sætte et professionelt team til at stå for erhvervsrengøringen er en god idé for næsten alle slags virksomheder og firmaer. Man får nemlig fordele i form af sundhed og velvære blandt medarbejderne, hvis man sørger for grundig og daglig erhvervsrengøring. Er rengøringen for sjælden eller mangelfuld, er det med til at skabe et dårligt og usundt indeklima på arbejdspladsen. Det går ind og påvirker hjernen, sådan at koncentrationen og indlæringsevnen nedsættes mærkbart. Samtidig vil sygdomme have lettere ved at sprede sig i lokaler, hvor der ikke er udført professionel erhvervsrengøring. 

Modsat vil man ved hjælp af en fast aftale om professionel erhvervsrengøring kunne sikre sig, at virksomhedens lokaler er både sunde og behagelige at opholde sig i. Det vil ikke kun medføre øget produktivitet og arbejdsglæde, men også nedsætte mængden af sygedage blandt de ansatte. Derfor kan professionel erhvervsrengøring vise sig at være en investering i det lange løb.

​Daglig erhvervsrengøring, der kommer hele vejen rundt

Erhvervslokaler er ofte kendetegnet ved, at de er indrettet sådan, at det er optimalt ift. de arbejdsopgaver og -processer, der foregår i virksomheden. Det betyder også, at det sommetider kan være en udfordring at skulle gøre rent, fx i et kontorlandskab, hvor bordene står tæt sammen med store computere og mange ledninger. Uanset opgaven, har vi dog altid en målsætning om at komme hele vejen rundt, og der er ikke nogen krog eller hjørne, der bliver overset af vores professionelle rengøringsteam. 

Laver du en aftale om daglig erhvervsrengøring med os, kan du altid være 100% sikker på, at du og dine medarbejdere kan nyde at møde op til rene og pæne lokaler hver dag. Idet vi udelukkende bruger miljøvenlige produkter og metoder i vores arbejde, kan du sagtens vælge at få udført daglig erhvervsrengøring, uden at kemikalierester får en negativ effekt på de ansattes sundhed. 

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Skal vi tage en snak om jeres erhvervsrengøring?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Fair priser på erhvervsrengøring i stor og lille skala

De mange fordele, man får ved daglig erhvervsrengøring, gør, at man kan vælge at anse en fast aftale om rengøring som en investering. Når skidt, støv og snavs fjernes med jævne mellemrum, vil man både se øget produktivitet og sundere medarbejdere, hvilket alt sammen gavner på bundlinjen. Derudover kan du være sikker på, at du ved at vælge os får professionel erhvervsrengøring til fair og konkurrencedygtige priser. 

Selvom vi har fokus på kvalitet, mener vi nemlig ikke, at erhvervsrengøring skal være den udgift, der vælter regnskabet. Uanset størrelsen på din opgave, sørger vi for at matche og tilpasse vores priser bedst muligt, så der ikke kommer nogen dyre overraskelser hen ad vejen. Vi tager alle opgaver seriøst, og vi varetager gerne din daglige rengøring, uanset beliggenheden og antallet af kvadratmeter.

Kontoret er kendetegnet ved, at mange mennesker er samlet på lidt plads i mange timer om dagen. Derfor er god og grundig kontorrengøring uhyre vigtig, hvis man vil sikre trivsel og produktivitet hos medarbejderne. Vi tilbyder kontorrengøring i både stor og lille skala.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Firmarengøring

Uanset hvordan jeres firma er skruet sammen, og hvilke lokaler, I har brug for at får rengjort, står vi gerne for jeres firmarengøring. Vi leverer et pletfrit resultat hver gang, der sikrer de optimale opbevarings- og arbejdsforhold i firmaet.

Industrirengøring

I industrien bruges der ofte mange kvadratmeter og store maskiner, som kan være en udfordring at holde rene. Vores ekspertise på området gør, at vi kan tilbyde gennemgående industrirengøring i næsten enhver branche.

Butiksrengøring

En pæn og ren butik kommer både personalet og de besøgende kunder til gode. Det giver et godt indtryk af din virksomhed og sikrer, at varerne på hylderne holder sig bedre. Uanset butikkens form og udformning sørger vi for at komme hele vejen rundt.

Rengøringsservice

Hvis du gerne vil slippe for at tænke for meget på rengøring, så du i stedet kan fokusere på dit arbejde, så vælg vores rengøringsservice. Det sikrer et optimalt resultat med et minimum af besvær og energi fra din side.

Miljøvenlig rengøring

Vi mener, at man sagtens kan få effektive rengøringsresultater, uden at bruge skrappe og miljøbelastende kemikalier. Når du vælger os til at stå for din rengøring, får du miljøvenlig rengøring, hvilket er sundere for både mennesker og planter.

Butiksrengøring

En pæn og ren butik kommer både personalet og de besøgende kunder til gode. Det giver et godt indtryk af din virksomhed og sikrer, at varerne på hylderne holder sig bedre. Uanset butikkens form og udformning sørger vi for at komme hele vejen rundt.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: