Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Facility Services

​Som virksomhedsejer har man rigeligt at se til. Man vil ofte prioritere det, som er vigtigst – nemlig kunderne og deres behov. Resten af opgaverne, som fx rengøring og vedligehold af firmaets faciliteter, kan hurtigt blive irriterende projekter, som ligger i baghovedet og stresser. Det kan i sidste ende gå ud over kvaliteten af det arbejde, som virksomheden udfører, og fjerne fokus fra det, der er vigtigst. 

Det er altså ikke uden grund, at Facility Service på kort tid er blevet et populært valg. Når man får professionel Facility Service, har alle virksomhedens ansatte nemlig mere tid og overskud til at fokusere på det, som virksomheden gør allerbedst. Vi tilbyder Facility Service, der er skræddersyet netop dine behov og ønsker.

Hvad er Facility Services?

Facility Service er en fuld løsning, der gør mange ting nemmere for dig, der har eller administrerer din egen virksomhed. Mange virksomheder får hjælp til deres rengøring, grønne vedligehold og almindeligt vedligehold. Når du vælger en løsning med Facility Service i stedet, får du en fuld løsning, der samler det hele under ét begreb. Vælger du os til at stå for dine Facility Services, står vi for alt det administrative i forbindelse med driften af virksomheden. Det gælder både rengøring, ejendomsservice, vedligehold, postomdeling og meget mere. På den måde har I, i virksomheden kun én samarbejdspartner at holde styr på, som effektivt varetager alle de praktiske opgaver i både stor og lille skala.

Skal vi tage en snak?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode​

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Få en skræddersyet løsning

Facility Services er og kan være mange forskellige ting. Vi har stor erfaring i vores fag og en bred vifte af kompetencer, hvorfor vi kan tilbyde en løsning, der er tilpasset netop jeres virksomhed. Vi varetager alle opgaver, som I helst vil være fri for, så de ansatte i virksomheden kan fokusere på det, der er vigtigt. Vælger du os til Facility Service, er I sikret de optimale rammer og betingelser for effektivt og professionelt udført arbejde. Hvis I vil optimere arbejdsprocesserne uden at gå på kompromis med rengøring, ejendomsservice og vedligehold, så er Facility Service det rigtige valg for jer.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vi tilbyder Facility Service til konkurrencedygtige priser, hvor du er sikker på at få meget for pengene. At give en fast pris på Facility Service er utroligt svært, netop fordi det kan være så mange forskellige ting. Du er dog altid mere end velkommen til at tage direkte kontakt til os på telefon eller mail, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på en løsning, der er tilpasset netop din virksomhed.​

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: