Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Hovedrengøring til Erhverv​

​Vi dækker et bredt felt af hovedrengøringsopgaver samt totaloprydningersopgaver og er fleksibel i forhold til at stille op til faste opgaver såvel som tilkalde opgaver af mere eller mindre akut karakter. Vi løser opgaven til aftalt tid og kvalitet. Vi er beliggende i Birkerød, men dækker hele København og Nordsjælland ved hovedrengøring.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 7199 5286

Kvalitet i fokus ved hovedrengøring

Rengoering.com har konstant fokus på kvaliteten.​ Du vil få tilknyttet en fast arbejdsleder, som er den faste kontaktperson hos os, og det er desuden samme arbejdsleder, som vil foretage hovedrengøring hos jer. Dermed sikres det , at kvaliteten ved hovedrengøring ikke daler, men fastholdes på et højt vedvarende niveau.

Vi udfører blandt andet:

· Alle typer hovedrengøringsopgaver til erhverv som fx. kontor, restaurant, værksteder, produktion, lager, trappeopgange og meget mere. 

· Vi løser også specialopgaver indenfor hovedrengøring.

·​ Oprydning / tømning samt bortkørsel af affald

· Håndværkerrengøring,  slutrengøring mv.

​Vi er manges foretrukne samarbejdspartner, fordi vi sætter kunden i fokus. Med korrekt logostik sørger vi altid for at​ for at nå vores aftaler ved hovedrengøring.

Vi har styr på tingene!

Når du vælger os som leverandør af hovedrengøring kan du være sikker på, at du får en leverandør ud som i sidste 22 år har brugt tiden på at opbygge en organisation som går op i personale-, kvalitet og miljø - og har 100% styr på vores kram.

Alle vores rengørings midler er miljøvenlige og inderholder ikke parfume eller farve. Det er et valg vi har taget for at skåne vores medarbejder og selvfølgelig miljøet.

Ring få et godt tilbud på hovedrengøring

Skal du bruge hovedrengøring til din virksomhed eller andet? Du er altid velkommen til at ringe til os døgnet rundt på telefonen +45 7199 5286, for en god aftale på hovedrengøring.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail tilinfo@rengoering.com.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: