Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Professionel og grundig rengøring af køkken

Køkkenrengøring i institutioner og virksomheder er ekstra vigtig, da mange mennesker bruger det i dagligdagen. Bruges køkkenet også til at lave mad i, er der strenge krav og regler, der skal overholdes. Når du får Rengøering.com A/S til at stå for rengøringen af dit køkken, er du sikker på, at rengøringen aldrig bliver et problem. Vores professionelle medarbejdere har nemlig mange års erfaring, og vi matcher altid hver enkel opgave med den rette medarbejder. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi skal hjælpe dig.


Professionel køkkenrengøring i København foretaget af fagfolk

Når du vælger Rengøering.com A/S, er du sikker på, du får høj kvalitet i din rengøring. Det tør vi godt love, da vi kun sender fagfolk ud til alle rengøringsopgaver. Vi sørger også for at matche hver enkel opgave med den rette medarbejder. Det har vi erfaring med skaber høj kvalitet og glade kunder fra start af.

Rengøring er en tillidssag, og du er derfor altid velkommen til at møde vores personale, inden vi sender dem ud til dig. Du er også mere end velkommen til at kontakte vores kunder, hvis du vil høre mere om, hvordan vi sørger for rengøring af køkkenet i deres virksomhed. Vi er nemlig ikke bange for at stå på mål for vores ambition om høj kvalitet og grundighed hver eneste dag.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 7199 5286


Skræddersyet køkkenrengøring i fødevarevirksomheder og storkøkkener

Vi har ikke én løsning, vi genbruger på tværs af alle vores kunder. Vi skræddersyr køkkenrengøringen til dine særlige behov og ønsker, så du altid er glad og tilfreds. Vi har mange års erfaring med rengøring af køkken i fødevarevirksomheder og storkøkkener, der kræver særlig ekspertise. Hvis der slækkes bare det mindste på kravene, kan det gå ud over mange mennesker.

I fødevarevirksomheder skal alle lokaler og inventar være ordentligt vedligeholdt, rengjort og desinficeret. Hvis der ikke gøres grundigt rent, er der stor risiko for ophobning af bakterier, som nemt spreder sig til fødevarerne. En ren virksomhed har færre problemer med bakterier og virus – og det er lige netop dette, vi kan hjælpe dig med. 

Skal vi tage en snak?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Rengøring af køkken i institutioner

Der kan være stor trafik gennem et institutionskøkken i dagligdagen. Typisk skal køkkenet lave mad til mange mennesker, og det er derfor ekstra vigtigt, at det er gjort grundigt rent. Det handler nemlig om fødevaresikkerhed. Vi har bred erfaring med køkkenrengøring i både små og store institutioner.

Når der er tale om rengøring af køkken, kan der være mange steder, hvor bakterierne nemt hober sig op. Det kan være affaldskværnen, køleskabet, vasken, gulvet, loftet, væggen og mange andre steder. Derfor sørger vi for en total køkkenrengøring, så der aldrig er problemer med fødevaresikkerheden i dit køkken. Du bestemmer, hvornår vi skal kigge forbi – morgen, middag og aften – samt hvor ofte, du ønsker vores hjælp.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 7199 5286

Gennemtestet koncept

Vi har et fast og gennemtestet koncept, vi tilpasser hver enkel type opgave. Konceptet har vi udviklet gennem mange år, og vi arbejder løbende på at gøre det endnu bedre. Det gør vi bl.a. gennem tæt dialog med vores kunder og kvalitetsstyring.

Vi har kompetencer og erfaring til at hjælpe med rengøring af køkken i både små og store institutioner og virksomheder. Du er velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, hvis vi også skal hjælpe dig. 

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: