Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Godt og billigt opvasker-firma

​Vores mangeårige erfaring kommer dig til gode fra dag 1, da vi matcher hver ny opgave med den rette medarbejder. På den måde får du en dygtig og erfaren opvasker, der passer til dig og din type virksomhed. Du kan ringe til os på +45 7199 5286 – både ved akutte situationer eller for et uforpligtende tilbud – eller udfylde formularen her på siden. Vi har erfaring, medarbejdere og know-how til at klare både store og små opgaver. Hvis du løbende har brug for hjælp til opvasken, kan du også indgå en fast aftale med os. Så ved du, at du er i trygge hænder hver eneste gang, vi svinger opvaskebørsten.

Professionelt opvasker-firma med mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med flere forskellige typer erhvervsrengøring – særligt i køkkenet. Vi ved, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Vores store erfaring kommer dig til gode, så du får høj kvalitet og god service fra starten af. Når du vælger Rengoering.com A/S, får du kun fagfolk på besøg. Det gør det nemt at komme godt i gang for både jer og vores medarbejdere. Vi er ikke bange for at smøge ærmerne op og knokle, så der er styr på opvasken.

Der findes ikke to opgaver, der er ens. Derfor matcher vi hver enkel opgave med den rette medarbejder. Så får du meget mere for pengene, når du vælger os som dit opvasker-firma. Vi vægter kvalitet og service højt, og vi sørger hele tiden for, at vi har de bedste medarbejdere til rådighed for dig. 

Brug for hjælp til opvasken – ring døgnet rundt

Vi ved, hvor vigtigt det er med fleksibilitet og tilgængelighed. Derfor kan du ringe til os døgnet rundt, hvis du gerne vil have et tilbud på en opvasker – også hvis det er akut. Planer og behov kan nemt ændre sig, og der kan hurtigt opstå situationer, der kræver ekstra hænder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis vi skal give dig et billigt og uforpligtende tilbud.

Det kræver sin mand og kvinde at kunne levere på højeste niveau i opvasken. Derfor garanterer vi, at alle vores opvaskere kan tage godt fra, og du vil aldrig opleve problemer, når vi hjælper med opvasken. Du kan kontakte os døgnet rundt, men du kan også få en fast opvasker ud til dig, så du ved, der er styr på sagerne.

Skal vi tage en snak om jeres opvask? ​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

Servicenormen handler om kvalitet og etik!​

Opvasker-firma med klart koncept

Konceptet i vores opvasker-firma er enkelt. Vi leverer høj kvalitet, god service og fleksibilitet, når DU har brug for det – på alle tider af døgnet. Konceptet er baseret på mange års erfaring, og vi udvikler det løbende, så du får den bedste service og kvalitet både nu og i fremtiden.

Det er via tæt kundekontakt og kvalitetsstyring, vi hele tiden arbejder med vores services og koncept, så du altid får det bedste af det bedste. Hvis du mangler noget, du ikke umiddelbart kan finde her på siden, eller andre steder, er du også velkommen til at kontakte os. Vi kan nemlig hjælpe med alle typer erhvervsrengøring – både store og små opgaver.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet eller service

Du vil aldrig opleve, at vi gør tingene halvt, eller at vi ikke er til at få fat i, når du skal bruge os. Vælger du et samarbejde med os, kan vi også hjælpe med sparring omkring dine behov og forskellige muligheder. Vi leverer en service, du ikke finder hos noget andet opvasker-firma. Vi har det rette udstyr, erfaring og særlige kendskab, der gør os i stand til at håndtere store og små opgaver i alle typer køkkener og virksomheder.

Vi hjælper allerede i dag kunder i hele Storkøbenhavn. Du er altid velkommen til at møde både dem og vores medarbejdere, hvis du er i tvivl om, hvilken virksomhed du skal vælge. Hos os er du i trygge hænder, og vi vil gøre alt for, at det er det sidste gang, du skifter opvasker-firma, når du vælger Rengoering.com A/S.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

skal vi tage en snak?