Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rengoering

Vi holder altid, hvad vi lover

Høj kvalitet og faglighed​

Gulvrengøring i høj kvalitet​

​Har du brug for et kompetent rengøringsfirma til gulvrengøring i din virksomhed i Birkerød, København eller Nordsjælland? Hos Rengoering.com tilbyder vi professionel gulvrengøring i høj kvalitet, udført af dygtige medarbejdere med stor erfaring. Vil du også have, at dine lokaler skal fremstå indbydende og rene, har gulvene en stor visuel betydning. 

Unik gulvrengøring efter jeres ønsker

Med den rette behandling vil dine gulve stå skinnende, velplejede og give eventuelle besøgende et godt indtryk. Er du interesseret i en fast aftale, er vi yderst imødekommende i forhold til dine behov. Vi skræddersyr en aftale, der passer til dig og din økonomi.


​Vi udfører gulvrengøring af alle typer gulve

Vi udfører vores behandlinger på alle typer gulve som eksempelvis:

  • Klinkegulve
  • Oliegulve
  • Linoleumsgulve
  • Tæpper​​

Grundig og effektiv gulvrengøring holder dine gulve flotte og præsentable. Desuden vil det lette den daglige rengøring betydeligt, samtidig med, at gulvbehandlingerne beskytter gulvet.

Skal dine linoleumsgulve eller klinkegulve have en beskyttende overflade, der giver et meget skinnende udtryk, kan vi anbefale polish. Skal dine gulve vaskes i bund og have en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende vask med plejesæbe og evt. highspeedes.

Effektivt gulvrengøring og udlægning af olie på dine trægulve

Skal dine tæpper renses i bund for støvmider og andre urenheder, kan vi anbefale tæpperens med afsluttende imprægnering. Har du oliegulve, der skal vaskes helt i bund og have en mætning af overfladen, kan vi anbefale en opskuring og efterfølgende udlægning af olie.

Vil du høre mere, så kontakt os for en uforpligtende orientering og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan kontakte os på telefon 48 14 16 96 eller skriv til os på info@rengoering.com.​

Firmaoplysninger

Rengoering.com

CVR: 37 58 61 53​

Adresse & postnummer

Kontakt os

Tlf.: ​48 14 16 96

E-mail: info@rengoering.com