Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Professionel industrirengøring

Der er mange forskellige typer industrirengøring, vi kan hjælpe med takket være vores brede og mangeårige erfaring. Det kræver specialiserede rengøringsløsninger for at leve op til de høje sikkerheds- og hygiejnekrav. Derfor er det altid fagfolk, du møder, når du får hjælp til rengøringen af Rengoering.com A/S. Vi har udstyr og ekspertise til at klare både store og små rengøringsopgaver. Vi er heller ikke bange for at smøge ærmerne op, og vi går ikke, før du er tilfreds. Kontakt os 24/7, og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ordentlig industrirengøring kræver særlig ekspertise

Når der skal gøres rent i en industrivirksomhed, kræver det et særligt kendskab til denne type rengøring. Der findes nemlig ikke en standardløsning, da der er stor forskel på krav og behov fra industri til industri. Det kræver specialiserede rengøringsløsninger – hvilket vi har mange års erfaring med. Vi er ikke bange for at tage fat og forvandle ildeduftende skidt til velduftende overflader.

Professionel industrirengøring er en eksakt videnskab, og det er vigtigt, at rengøringen foretages af erfarne personer, der ved, hvad de laver. Det hjælper vi hver dag danske virksomheder med, så de lever op til de omfattende krav, der er inden for hygiejne og sikkerhed. Vi har professionelle medarbejdere, det rette udstyr og ekspertisen til at klare både store og små opgaver.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Skal vi tage en snak om jeres industrirengøring?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode​

Servicenormen handler om kvalitet og etik​

Typer af industrirengøring – vi kan hjælpe med det hele

Der findes næsten lige så mange forskellige typer industrirengøring, som der findes industrier. Vores mangeårige erfaring betyder, at vi kan hjælpe stort set alle industrier med rengøringen.

Eksempler på industrirengøring:

  • ​Industristøvsugning
  • Rengøring af produktionshaller, værksteder og lager
  • Lav- og højtryksspuling
  • Aftørring og nedvask af alle typer overflader
  • Rengøring i fødevarevirksomheder
  • Håndtering og bortskaffelse af store mængder affald
  • Rengøring af tanke og siloer

Har du brug for rengøring på eksempelvis forbrændinger eller andre produktionsanlæg, kan vi også hjælpe med dette. Har du brug for industrirengøring, der ikke er nævnt her, kan vi også hjælpe dig. Kontakt os, når det passer dig, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696


Gennemtestet koncept og god pris

Hos Rengoering.com A/S har vi udviklet vores eget rengøringskoncept på baggrund af vores brede og mangeårige erfaring inden for rengøring. Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så vi kan levere den bedste rengøring til vores kunder. Det gælder både nuværende såvel som fremtidige behov.

Vi mener, at rengøring er en tillidssag. Derfor er du mere end velkommen til at snakke med vores kunder, som vi arbejder tæt sammen med hver eneste dag. Du er også velkommen til at møde vores personale, inden du beslutter dig. Vi sørger nemlig for at matche hver enkel opgave med de rette medarbejdere, så du får høj kvalitet og god service fra dag 1.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: