Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

effektiv kontorrengøring

​Når du skal vælge rengøringsløsning til dit kontor, er det vigtigt, du vælger en løsning, der er tilpasset dine behov. Derfor har vi udviklet et særligt gennemprøvet koncept, der er baseret på mange års erfaring. Det kan nemt skræddersys din virksomheds behov – uanset om det er et åbent kontorlandskab eller mange små kontorer. Vi bruger kun fagfolk med mange års erfaring, så du får en grundig og professionel rengøring. Du kan selv vælge tidspunktet for kontorrengøringen, og prisen skræddersys altid ift. dine behov

Kontorrengøring efter behov – altid af fagfolk

Rengøring er en tillidssag. Derfor er du velkommen til at møde vores medarbejdere – og kontakte vores referencer – inden du hyrer os. Vores erfarne fagfolk er specialiseret inden for erhvervsrengøring - særligt kontorrengøring. Hos os er høj kvalitet og god service noget, vi arbejder hårdt på at levere hver eneste dag til vores samarbejdspartnere. Skal vi også hjælpe dig?

Vores medarbejdere har stor ekspertise inden for kontorrengøring. Et kontor er kernen ift. arbejdsmiljø og trivsel, og vi ved, hvor der er ekstra stor risiko for bakterier. Dem fjerner vi og sikrer et rent og behageligt indeklima via effektiv, målrettet og professionel kontorrengøring.

Erfaring med både åbne kontorlandskaber og individuelle kontorer

Der er stor forskel på kontorer, og hvordan de skal rengøres. Uanset om du har et åbent kontorlandskab eller en masse små kontorer, kan vi hjælpe dig. Vi leverer altid et professionelt stykke rengøring, så I aldrig skal bekymre jer om mangelfuld rengøring. Vi sørger selvfølgelig også for at tilpasse kontorrengøringen, så den ikke forstyrrer jeres dagligdag.

Et rent kontor sender et klart signal til både medarbejdere og kunder. Professionel rengøring efterlader et godt og rent indtryk over for kunder, og dine medarbejdere føler sig også godt tilpas. Vi har erfaring med alle typer af kontorer, og vi tilpasser kontorrengøringen, så de opfylder eventuelle særlige ønsker og behov.

Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696

Skal vi tage en snak om jeres kontorrengøring?​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ordenlighed går aldrig af mode

​Servicenormen handler om kvalitet og etik!

Altid skræddersyet pris på kontorrengøring

Hos Rengoering.com A/S tror vi ikke på begrebet ”one size fits all”. Derfor skræddersyr vi altid din løsning, så du aldrig betaler for meget for din rengøring. Vi sørger også for at matche hver enkel opgave med den rette medarbejder. På den måde er du garanteret høj kvalitet og god service med det samme, vi sætter foden på dit kontor.

Vi kan hjælpe med rengøring af alle typer kontorer, og vi kombinerer det også gerne med andre af vores kvalitetsservices. Vi har specialiseret os inden for erhvervs- og kontorrengøring, og vi kan sammensætte en plan, så du altid ved, hvornår vi kommer - om det skal være dagligt, ugentligt eller månedligt er op til dig.

Gennemtestet koncept tilpasset dine behov

Vi er et familie- og medarbejderejet rengøringsselskab, og vores fundament er bygget på en bred erfaring inden for rengøring. Vi har lavet vores eget rengøringskoncept, som vi løbende udvikler. Det betyder, at du får rengøring af høj kvalitet, du kan stole på. Vi kan også nemt tilpasse løsningen til fremtidige behov.

Konceptet bygger på fagfolk med mange års erfaring, kvalitetsstyring og tæt kundekontakt. Det betyder, at du altid får grundig og omhyggelig rengøring af dit kontor, og vi kan hjælpe dig, uanset om dit kontor er stort eller lille. Vi arbejder hver dag stenhårdt på at levere høj kvalitet, så vores kontorrengøring lever op til dine ønsker og behov.


Ring til os døgnet rundt - alle ugens dage - på +45 4814 1696

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: