Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rengoering

Vi holder altid, hvad vi lover

Høj kvalitet og faglighed​

Kontorrengøring skræddersyet efter jeres ønske

​Faciliteterne på et kontor spiller en stor rolle for, om de ansatte føler sig tilpas på deres arbejdsplads, og derfor er det vigtigt at have en solid samarbejdspartner til at stå for erhvervsrengøring. Vi er beliggende i Birkerød i Nordsjælland, men vi har også mange kunder fra blandt andet København.

Flere års erfaring med kontorrengøring

Hos Rengoering.com har vi flere års erfaring med kontorrengøring, og vi leverer altid en aftale, som vi sammen skræddersyer, så den passer præcis til det aktuelle behov.

Det kan eksempelvis være, at der er områder, der ønskes ekstra fokus på, mens andre ikke er lige så vigtige. Vi tilpasser vores kontorrengøring til den aktuelle situation.

Rengoering.com tilbyder kontorrengøring i punkterne herunder:​

​​En kontaktperson med kontorrengøring

Rengoering.com ønsker, at samarbejdet mellem os og din virksomhed skal være så let og smidigt som muligt. Derfor bliver der tilknyttet en fast inspektør, som din virksomhed altid kan kontakte.

På den måde bliver der også opbygget et endnu tættere samarbejde om kontorrengøringen, som begge parter nyder godt af.

Kontakt os for alsidig kontorrengøring

I er altid velkommen til at kontakte os, for en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe jer, med at holde jeres kontorer pæne og rene.

Ring på telefon 48 14 16 96 eller skriv til os på e-mail info@rengoering.com. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Firmaoplysninger

Rengoering.com

CVR: 37 58 61 53​

Adresse & postnummer

Kontakt os

Tlf.: ​48 14 16 96

E-mail: info@rengoering.com