OM OS

OM OS

Den rene vej fra lokal til landsdækkende

Rengoering.com er som flere andre rengøringsvirksomheder startet som et mindre, lokalt familieforetagende med fokus på gode priser og dygtige samvittighedsfulde medarbejdere, der sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde.

Det nuværende firmanavn Rengoering.com blev indført i 2009, og i tiden frem til i dag har vi, efter en dybtgående omorganisering, løbende investeret i branchens dygtigste ledere og daglige medarbejdere.. Læs mere..

MISSION

Vi vil holde Danmark rent: danske virksomheder, statslige og kommunale arbejdspladser og private hjem. Det vil vi gøre via et dedikeret og innovativt samarbejde med vores kunder samt en mangfoldig og kvalitetsbevidst medarbejderkultur.

VISION

Vi vil være den foretrukne Facility Serviceleverandør til det offentlige såvel som til private virksomheder i Danmark, samt en mangfoldig og attraktiv arbejdsplads for vores dygtige medarbejdere.

DEDIKATION

Vi er stolte af vores håndværk! Holder altid, hvad vi lover og tager ansvar. Vi tror på, at den ekstra meter, vi går for hinanden, er helt afgørende for en god dialog og et godt samarbejde.

INNOVATION

Vi arbejder målrettet med den såkaldte ”medarbejderdrevne” innovation og gennemfører bl.a. idéudviklings-workshops for at nytænke og konstant forbedre vores metoder og systemer. I 2019 lancerede vi fx vores IT-baserede kvalitetssikringssystem, som markant øger sikkerheden for, at vi leverer den aftalte kvalitet.

MANGFOLDIGHED​

En af vores bærende værdier. Vi har en stor etnisk og kulturel diversitet, som vi er stolte af. Det gør, at vi kan levere dedikerede facility-serviceløsninger, som den enkelte medarbejder personligt tager ejerskab for.