På knap 22 år er vi vokset til en robust facility servicevirksomhed med ca. 300 medarbejdere og kunder, der tilsammen får serviceret næsten 1 million kvadratmeter.

Ren dedikation har gjort forskellen …

Rengoering.com A/S er startet i 1997, og efter en dybtgående omorganisering har vi løbende investeret i branchens dygtigste ledere og daglige medarbejdere.

Vores ufravigelige mål er den højeste kvalitet og kundetilfredshed i branchen – dag efter dag. Vores personlige politik fokuserer på et godt samarbejds- og arbejdsklima, og resultatet er branchens mest stabile og tilfredse medarbejdere.

Det betyder igen lav medarbejderudskiftning og en fortsat høj kvalitet ude hos vores loyale kunder.

Velkommen til Rengoering.com A/S

VI ER DEDIKEREDE

Vi er stolte af vores håndværk! Holder altid hvad vi lover, tager ansvar – yder det optimale og hjælper hinanden.

VI ER NYTÆNKENDE

Vi søger aktivt nye ideer og steder vi kan forbedre os! Vi lærer fra “best-practice” og finder løsninger.

VI ER AMBITIØSE

Vi leverer resultater og service, der gør vores kunder glade! Vi vil være bedre end vores konkurrenter – også i handling.

Vision, Mission & Værdier

Vision

At være den foretrukne facility serviceleverandør til det offentlige såvel som private virksomheder i Danmark. Vi ønsker ligeledes at være en positiv og eftertragtet arbejdsplads.

Mission

Vi vil sikre rene omgivelser og et sundt og positivt produktionsmiljø til det offentlige, statslige institutioner samt arbejdspladser i hele Danmark – hver eneste dag, 365 dage om året.

Værdier

Vores berettigelse er at vi er dedikerede, nytænkende og ambitiøse. Vi er stolte af vores håndværk, søger aktivt nye ideer samt vil være bedre end vores konkurrenter.