På knap 22 år er vi vokset til en robust facility servicevirksomhed med ca. 300 medarbejdere og kunder, der tilsammen får serviceret næsten 1 million kvadratmeter.

WITH A PERSONAL TOUCH

Rengoering.com A/S er startet i 1997, og efter en dybtgående omorganisering har vi løbende investeret i branchens dygtigste ledere og daglige medarbejdere.

Vores ufravigelige mål er den højeste kvalitet og kundetilfredshed i branchen – dag efter dag. Vores personlige politik fokuserer på et godt samarbejds- og arbejdsklima, og resultatet er branchens mest stabile og tilfredse medarbejdere.

Det betyder igen lav medarbejderudskiftning og en fortsat høj kvalitet ude hos vores loyale kunder.

Velkommen til Rengoering.com A/S

Mission, vision og værdier

Mission

Vi vil holde Danmark rent. Det vil vi gøre via et dedikeret og innovativt samarbejde med vores kunder, samt en mangfoldig medarbejderkultur.

Vision

Vi vil være den foretrukne Facility Serviceleverandør til det offentlige såvel som private virksomheder i Danmark, samt en mangfoldig og attraktiv arbejdsplads blandt medarbejdere.

Alt, hvad vi gør, udspringer af tre kerneværdier

Dedikation

Vi er stolte af vores håndværk! Holder altid hvad vi lover og tager ansvar. Vi tror på, at den ekstra meter, vi mennesker går for hinanden, er helt afgørende for det gode samarbejde.

Innovation

Vi arbejder målrettet med den såkaldte ”medarbejderdrevne” innovation og gennemfører bl.a. idéudviklings-workshops, for at nytænke måden, vi gør tingene på. I 2019 lancerede vi fx vores IT-baserede kvalitetssikring system som har digitaliseret alle vores kvalitetssikringsprocessor.

Mangfoldighed

Et af vores bærende værdier. Vi har en stor etnisk og kulturel diversitet som vi er stolte af. Det gør at vi kan levere dedikeret facility serviceløsninger – med en ”personal touch”.