Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Personalepolitik​

Vi er ikke bedre end vores medarbejdere, de er den vigtigste grundsten for at vores kunder skal opleve at vi er virksomhed de kan stole på leverer den aftalte ydelse.

Medarbejderne skal derfor opleve og føle at de har denne store betydning for firmaet. Alle skal kende betydning og vigtigheden af denne sammenhæng, så vi alle kan arbejde udfra de samme forudsætninger.

Vi efterstræber at der ledelse og medarbejdere imellem opbygges en gensidig tillid og forståelse for, at vi kun i fællesskab kan skabe tilfredse kunder og dermed en virksomhed i vækst.

Dette opnås ved kvalificeret medarbejdere der er oplært til de funktioner de besidder i firmaet. Alle medarbejdere i rengoering.com skal, for at kunne efterleve vores målsætninger, gennemføre vores interne oplæring/uddannelse og andre af firmaet tilbudte kurser.​

Gennem medarbejdernes uddannelse og dygtiggørelse kan vi støtte dem i deres personlige videreudvikling og øge deres arbejdsglæde.

Alle vores tiltag skal have afsæt i, at vi skal passe på vores medarbejdere, og at vi ønsker at fastholde de medarbejdere, der vil arbejde efter firmaets målsætninger og de gældende regler på arbejdsmarkedet.

  • ​Vi kræver, at alle vore ansatte har en ren straffeattest og at de er medlem af en a-kasse.
  • Vi kræver, at alle vore ansatte kan kommunikere på mundtlig dansk.
  • Vi skal mere end at gøre godt rent, vi skal også passe på hinanden.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: