Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vision - Vi kan mere end at gøre godt rent​

​Rengoering.com skal kendes ved kvalitet, service og dygtige medarbejdere. Arbejdets standard skal altid være udført i et højt kvalitetsniveau og med kundens ønsker som centrum.

​Nye kontrakter skal udformes så de lever op til rengoering.com og kundens kvalitetskrav og serviceniveau og ikke giver vores medarbejdere urimelige arbejdsvilkår.

​Kundekontakten skal udføres professionelt, venligt og fleksibelt. Opfølgningen skal ske hurtigt og rettelser skal træde i kraft omgående.Kunden skal opleve at de bliver taget alvorligt og at vi handler.

​Vi er ikke bedre end vores medarbejdere, de er den vigtigste grundsten for at vores kunder skal opleve at vi er en virksomhed de kan stole på leverer den aftalte ydelse.

​Derfor skal medarbejderne uddannes og støttes i deres personlige videreudvikling. Medarbejderne skal opleve og føle, at de har stor betydning for virksomheden.

​Alle skal kende deres betydning og der skal opbygges en gensidig tillid og forståelse for, at vi kun i fællesskab kan skabe tilfredse kunder og dermed en virksomhed i vækst.

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: