Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Referencer​

Gennem vores 22års rejse igennem rengøringsbranchen, har vi opbygget vores knowhow gennem alt fra den private arkitektvirksomhed som får gjort rent hver 14. dag, til landets største kommuner med dagligt rengøring af flere tusinde kvm. Vi er uden tvivl, en af de mest anerkendte rengøringsselskaber i Danmark. 

Vores motte er enkelt: Stort og småt - er lige godt! Kontakt os idag !

Ring til os på +45 4814 1696


"Vi har et godt og tillidsfuldt forhold til rengøringsfirmaets ledelse og personale – det er folk, vi stoler på."

Charlotte Junker, Koncernindkøber, Københavns Erhvervsakademi​

​"Rengoering.com holder altid, hvad de lover. Høj kvalitet og faglighed.”

Karsten Larsen, Salgskonsulent, Nederman

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken.”

Finn U. Christensen, Faglærer, Københavns Tekniske Skole

“Hos Rengoering.com er efteruddannelse og trivsel
højt prioriteret – det smitter af på min arbejdsglæde
og dermed arbejdet.”

Lars Peter Larsen,

Tilsynsførende i Socialministeriet, Rengoering.com

“Hos os er hygiejne i højsædet. Det gensidige
og respektfulde samarbejde er grunden til, at
vi kan fremvise en klart forbedret rengøring.”


Peter Riise, Rengøringsleder, Statens Serum Institut

”Vi møder fleksibilitet, kvalitet og har et godt samarbejde hos Rengoering.com. Vi er ikke blevet skuffet over vores valg – Rengoering.com sikrer et rent og sundt læringsmiljø”

Jan Thrane, Rektor,

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF

Udtalelser fra SFO leder - vedr. Projekt ”Deep clean” på Lynge Skole.

Først og fremmest har ingen børn og forældre klaget over den fantastiske "hørm" på toiletterne siden de blev ”deep cleanet”. Tværtimod er der kommet kommentarer om at der dufter dejligt anderledes både fra børn og forældre.

Nogle har også kommenteret på den flotte lyse farve fliserne har fået. De ser næsten nye ud - helt fantastisk. Der har været stor tilfredshed i forhold til at det er en miljørigtig måde at gøre gulvet rent på - flere forældre henvendte sig for at høre hvad der foregik. De fik selvfølgelig en forklaring og gav udtryk for stor tilfredshed på deres børns vegne

Flere børn benytter nu toiletterne i stedet for at benytte de tre gamle. Så må vi konstatere, at det i det hele taget var en stor oplevelse for børnene, at følge med i selve processen. Adskillige børn sad på ræd og række dag efter dag.

SFO leder, Gitte Bjerrring.

Deep Clean på Egholmskolen, Vallensbæk.

Egholmskolen har i rigtig mange år haft lugtgener på de mindre klassers toiletter. Det betød bl.a. at en del elever gik og holdt sig en hel dag. Det er bestemt ikke sundt. Igennem flere år har vi fået toiletterne soigneret to gange dagligt. Det hjalp selvfølgelig lidt på hygiejnen, men den grimme lugt forsvandt ikke.

I august 2009 fik vi nyt rengøringsfirma, Rengoering.com og de ville gerne afprøve en ny rengøringsmetode, som hedder Deep-Clean. Denne rengøringsmetode virker. Toiletterne lugter ikke fælt mere, så nu går eleverne ikke og holder sig en helt skoledag. Nu mangler vi kun at få eleverne til at ramme kummen – hver gang.

Lisbet, administrativ afdelingsleder på Egholmskolen.

Udtalelse fra Frederiksberg Kommune om rengoering.com.

Frederiksberg kommune har brugt Rengoering.com, som rengøringsleverandør i næsten 10 år. Rengoering.com startede i 2003 med et enkelt delområde og har i dag 3 delområder, hvilket svare til næsten halvdelen af Frederiksberg kommunes skoler og daginstitutioner.


Rengoering.com har på trods af deres størrelse håndteret opstarten af mere end 30 institutioner på fornemmeste vis og vi mærkede ikke, at der var kommet ny leverandør - tingene fungerede bare fra første dag.


I den daglige rengøring oplever vi, at der bliver leveret den aftalte ydelse og at slutbrugerne er meget tilfredse med opfølgningen og kontakten med Rengoering.com.


Vi oplever derfor et minimalt antal henvendelse fra institutionerne og dette giver os ro internt i organisationen.


Vi kan klart anbefale at indgå et samarbejde med Rengoering.com.
Med venlig hilsen


Torben Lund Hansen, Controller Frederiksberg Kommune

Udtalelse/tilbagemelding fra 3F på Rengoering.com Personalehåndbog

​"Medarbejder indflydelse/ansvar , tillid og gensidig forståelse = Tilfredse medarbejdere = Højere produktivitet/kvalitet. ”


”Hvis virksomheden selv lever op til indholdet i håndbogen, så kan jeg godt forstå, hvis jeres medarbejdere er glade og tilfredse ".

Mange af de ting som i nævner er jo ekstrem vigtige bla. i det afsnit om medarbejderens betydning for virksomheden og den tillid samt forståelse der skal være, og har man det, så har man som regel også meget tilfredse kunder.

​Det er lige nøjagtigt de ord jeg selv bruger, når jeg er ude på virksomheder hvor der bliver gjort det stik modsatte, og dermed problemer med medarbejderne samt kvaliteten daler.

Jeg begriber ikke, at flere virksomheder ikke arbejder efter den model.

Med venlig hilsen
​Michael d.M. Christensen
Faglig Sekretær
3F Industri & Service KBH

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: