BYGGEPLADS

BYGGEPLADS

Rengøring/oprydning

Håndværker rengøring – uden ventetid
På en byggeplads, hvor den ene faggruppe afløser den anden, eksisterer ordet ’vente’ ikke. Her skal der rykkes og ryddes med det samme, når noget forhindrer, at folkene på pladsen kan komme videre. Rengoering.com har været i branchen i mange år og kender vilkårene for håndværker rengøring, som dybest set er: Ryk ud nu, og gør tingene hurtigt og ordentligt!

Vi tilbyder rengøring på hele byggepladsen
Vi kommer, når der er behov for os, eller lad os aftale en fast dag, hvor vi rengør fx toiletter samt skurvogne og byggeleder-kontorer mv. på byggepladsen. Aftalen kan også indeholde, at vi fjerner dagligt affald. Samtidig er vi altid parat og klar med forstærkning.

Vi rydder pladsen, når du ringer – 48 14 16 96.

Opsætning/etablering

Byggepladsservice til rutinearbejde
En del opgaver på en byggeplads kræver ikke faguddannede medarbejdere. Det kan fx være at dække gulvene med pap, inden maleren skal i gang – og fjerne pappet, når maleren er færdig.

Rengoering.com har gennem årene arbejdet med rengøring, opsætning og montering på mange byggepladser, og vi har de rigtige medarbejdere parat. Det er folk, der er hurtige til at forstå en instruktion og som kan arbejde på egen hånd – med både hænder og hoved. De er ikke bange for at tage fat.

Lidt mere tekst her

Arbejdsmandsopgaver

Vi har en hurtig arbejdsmand til din opgave
Mangler du folk til arbejdsmandsopgaver, så ring til Rengoering.com. Vi rykker hurtigt ud og hjælper med at bære gipsplader op og byggeaffald den anden vej – til containerne eller affaldsskakten. Vi er også vant til at hjælpe med at bære fx armaturer og møbler til kontorer og inventar til køkken og toiletter.

Vi har folk, der har prøvet alle slags arbejdsmandsopgaver, og som ikke er bange for at tage fat, så håndværkerne kan koncentrere sig om at være håndværkere.

Arbejdsmand til specialjobs
Vi er klar til alle rutineprægede opgaver. Og efter en kort instruktion er vi også friske på udbedrings-/ reparationsopgaver. Et eksempel kommer her: Afslibning af metalemner medførte metalstøv på malede udendørs gelændere. Efter en fugtig nat opstod der små rustpletter på gelænderne. Vores medarbejdere fjernede metalstøvet og rengjorde, så gelænderne igen var rustfrie – smukke og nymalede.

Ring og hør vores priser på en dygtig arbejdsmand.

Ad hoc opgaver

En mand til adhoc opgaver
En adhoc-mand er byggelederens højre hånd, der tager sig af alle forfaldne opgaver.

Vi laver også gerne en aftale om at etablere et fast team (fra én mand og opefter) på byggepladsen, der går til hånde og dermed fjerner problemer og forhindringer, inden de vokser sig store.

Hjælp på byggepladsen
Samtidig har vores mand/team på pladsen fuldstændig styr på, hvilke ressourcer fra Rengoering.com, der evt. skal hentes ind som forstærkning og yde hjælp på byggepladsen.

Oprydning og slutrengøring
Dette handler ikke bare om rengøring, men lige så meget om oprydning – både af byggeaffald og når fx der skal fjernes afdækningspap efter maleren. Og meget mere…

Det er også vigtigt at få gjort byggeriet rent og ryddet op, inden fx syn og skøn, eller når byggeriet endeligt skal overdrages til bygherren og brugerne. Vi har mandskabet parat til med ultrakort varsel at foretage en grundig hovedrengøring af hele byggeriet.