COVID 19

COVID 19 ​

Rådgivning

Rådgivning om Corona
Hvad er egentlig op og ned på alle de informationer, som vi får fra myndighederne og kan læse i medierne?

Hvilke regler gælder lige nu – og hvilke procedurer anbefales der?

Kompetent Corona rådgivning – vi var pionerer
Rengoering.com var en af de første rengøringsvirksomheder, der tilbød Corona-rådgivning og -rengøring, efter at vi havde sat os grundigt ind i regler og rådført os med eksperter på området.

Med vores mange erfaringer kan vi konkludere, at der ikke er nogen nemme løsninger, som nogle af vores kolleger i branchen har tilbudt:  Man kan fx ikke gøre borde, døre og andre overflader virus- og bakteriefri for et helt år ved en enkelt behandling.

Gratis rådgivning om Corona
Rengoering.com tilbyder både Covid19 rengøring, og Covid19 rådgivning. Både omkring gældende regler og procedurer, og hvordan man som virksomhed varetager informationen til sine medarbejdere.

Du er altid velkommen til at kontakte os – vores eksperter deler gerne ud af deres viden.  

Corona rengøring

Vi tilbyder professionel Corona-rengøring
Når Danmark genåbner, og virksomheder, skoler og institutioner igen kommer i gang, er det vigtigt, at der er sikkert styr på rengøring for Corona for at begrænse smittespredningen. For Covid-19 er stadig blandt os…

Vi foretager Corona-rengøring for staten
Som en af landets største og mest erfarne rengøringsvirksomheder tilbyder vi både eksisterende og nye kunder målrettet desinfektion af alle kontaktflader for Covid-19. Vi desinficerer håndtag, stikkontakter, dørkarme etc. – alle de steder, der bliver berørt i løbet af dagen, og som potentielt kan videreføre smitte med Covid-19.

Vi krydser alle rengøringspunkter af
Vi har øje for at desinficere alle kontaktpunkter for Corona-smitte – også de steder, andre ikke er opmærksomme på. For eksempel ved vi, at en person ikke bare tager i et håndtag med den ene hånd – den anden hånd rører ofte karmen. Og det samme gør næste medarbejder.

Alle vores medarbejdere er specielt oplærte i denne sammenhæng. De møder op hos jer med en fyldestgørende afkrydsningsliste, de rigtige midler og den rigtige metode til at desinficere for Covid-19.

Lad os tale om, hvornår og hvor ofte vi skal komme i forhold til jeres arbejdsdag og -flow.

Du behøver ikke være rengøringskunde hos os – vi kommer gerne en time eller to hver dag eller efter dit behov, og så længe du ønsker det.

Desinfektion mod Corona

Desinfektion mod Corona
For at holde smittetrykket nede, er det vigtigt der foretages desinfektion mod Corona på en forsvarlig måde for at sikre, at en smittet person ikke giver smitten videre til hele arbejdspladsen – eller skoleklassen etc.

Hånd- og borddesinfektion – to forskellige ting
Sprit har længe været det foretrukne middel, men desinfektion mod Corona af hænder og desinfektion af inventar bør ikke foretages med samme middel.

Dels tager skriveborde og andre materialer skade af sprit, der med tiden ødelægger lak og maling. Dels har mange erfaret, at hænderne bliver røde og tørre af at blive sprittet af flere gange hver dag.

Vi anbefaler Bioklima
Rengoering.com benytter selv, og anbefaler, produkter fra Bioklima til både desinfektion af hænder og inventar. Produkterne er 100 % fri for sprit og klor og er dokumenteret og godkendt af diverse myndigheder til brug hos både erhverv og private.

Bioklima desinfektionsmidlet nedbryder 99.99 % af bakterier og vira såsom Corona, hepatitis, influenza, e.coli, listeria, SARS, polio, H3N2, H5N1, salmonella mm.

Du er velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan vi gør rent bord mod Corona!