EJENDOMSSERVICE

EJENDOMSSERVICE​

Vicevært

Værtens bedste vicevært
En vicevært skal både have tekniske kundskaber, praktisk sans og i øvrigt have hænderne godt skruet på.

Men herudover er det vigtigt, at viceværten forstår at snakke med beboerne, og at vedkommende fremstår som en god og positiv repræsentant for boligforeningen eller ejeren.

Vi tilbyder hele, halve og kvarte viceværter

Vi kan både hjælpe med at levere faste viceværter, der får ejendommen til at køre efter bogen med alle de opgaver, dette indebærer: Fra udskiftning af elpærer og navneskilte og aflæsning af fx vand og el til kontakt til de håndværkere, som ejendommen har tilknyttet. Og som i øvrigt ikke er bange for at feje gården eller på anden måde yde en ekstra indsats.

Vi kan levere en dygtig vicevært på deltid.

Kontakt os, og få en snak og vores priser på ejendomsservice og viceværter.

Trappevask

Grundig trappevask
Rengoering.com har mange års erfaring med grundig og samvittighedsfuld trapperengøring, som ikke bare er en hurtig fejning/støvsugning og dernæst en hurtigt opvredet kuld henover. Vores trapperengøring betyder synligt rene trapper. Altså god, gammeldags trappevask, der når helt ind i alle hjørner og kroge, og som opgangens beboere ikke klager over.

Dygtige trappevaskere
Rengoering.com råder over dygtige og stabile medarbejdere, der sørger for at holde den lovede kvalitet.

Vi har også ressourcer til at klare pludselige opgaver, der fx gør trappen glat og ufremkommelig, og som derfor kræver trapperengøring her og nu.

Kontakt os, så får du et tilbud, der matcher ejendommens størrelse og trappernes beskaffenhed. og jeres krav og ønsker til hyppigheden af trapperengøringen.

Haveservice

Haveservice hele året
Rengoering.com tilbyder pasningsaftaler, der sikrer, at vores kunder året rundt kan nyde synet af deres udendørsarealer. Alle fire årstider.

Haveservice i sommerhalvåret
Den grønne del af vores haveservice omhandler plænen, hækken, træerne, buskene, ukrudtet og efterårets blade, der klippes, beskæres, luges og evt. nyplantes – med sans for faget og detaljen.

Vores grønne haveservice præsenterer dig som kunde for en gennemtænkt årsplan før opstarten af en aftale. Aftalen er naturligvis fleksibel i forhold til sol, vind og vand.

Vinterservice i sne, sjap og slud

Den hvide del af vores haveservice handler om snerydning og saltning, hvor vi i tilfælde af snevejr er på pletten og sørger for, at der er ryddet og farbart for husets beboere eller virksomhedens medarbejdere.

Vælg mellem en ad-hoc løsning, haveservice sommer eller vinterservice.

Eller få et godt tilbud på hele pakken!

Flytterengøring

Flytterengøring kræver en ekstra indsats
Når et lejemål skal rengøres ved fraflytning og klargøres til nye ejere eller lejere, skal der virkelig gøres rent i alle kroge, hjørner og skuffer. Under vasken, over skabene. Alle hvidevarer og alle rum. Ting, der ikke hører til lejemålet, skal fjernes.

Rengoering.com har tjek på alle punkter ved en flytterengøring, og vi sætter erfarne og ihærdige medarbejdere på opgaven, så de næste beboere kan flytte ind deres nye bolig med et smil på læben.

Få en pris på en slutrengøring
Vi har prøvet det før. Mange gange. Derfor kan vi også tilbyde nogle gode priser på opgaven.

Lad os høre fra dig. Vi er friske på både enkeltstående og faste aftaler om flytterengøring…