ERHVERVSRENGØRING

ERHVERVSRENGØRING​

Rengøring til det offentlige

Rengøring til det offentlige
Når man er udvalgt til at udføre rengøring for det offentlige, består arbejdspladsen af mange forskellige slags institutioner: skoler, kontorer, laboratorier, kantiner, auditorier, mødelokaler og mange andre typer af lokaler, der skal rengøres med aftalte mellemrum.

De mange opgaver gennem årene har medført mange værdifulde erfaringer, som vi naturligvis benytter til at forbedre og strømline vores ydelser – både i forhold til eksisterende offentlige rengøringskunder, men også i forhold til nye offentlige rengøringskunder, der med Rengoering.com som partner får en af branchens mest stabile og kvalitetsfokuserede rengøringspartnere.  

Vores kunder skal hver dag opleve, at kontoret mv. er som født på ny – det står vi på mål for.

Rengøring hos offentlige institutioner
Rengoering.com kan overskue enhver opgave – vi har styringen og værktøjerne i orden, og vi har kapaciteten til at løfte enhver opgave. Derfor kan vi altid tilbyde en ekstra indsats – også uden for det normale skema.

Kontorrengøring

Kontorrengøring – vi gør rent bord
Et kontor er indbegrebet af orden og system i tingene. Derfor skal der være rene og ryddelige borde, når arbejdsdagen på kontoret starter. Når vi taler med vores kunder, hører vi, at der én ting, der er vigtigere end alt andet, og det er, at kontorrengøringen kører på skinner: På den eller de aftalte dage er gulvet støvsuget eller vasket, bordene ryddet og aftørret, toiletterne rene og indbydende – køkken og kantine klar til, at medarbejderne her kan byde kontorpersonalet velkommen til en god frokost.

Kontor rengøring betyder punktlighed, kvalitet og hygiejne, der matcher den aftale og de punkter, vi har indgået med vores kunde.

Kontorrengøring uden at forstyrre
Rengoering.com medarbejdere har naturligvis ’listeskoene’ på, så vi ubemærket kan klare lokalerne, hvis der skulle være en eller flere medarbejdere på kontoret før eller efter arbejdstid.

Vi gør rent med ’svanemærket omtanke’ – det kommer man længst med!

Rengøring til private virksomheder

Rengøring, service og omhu
For vores branche som rengøringsselskab betyder service at komme helt ud i alle hjørner og afkroge. Vi udfører rengøringsservice med omtanke og har et øje på hver finger. Vores rengøringsassistenter og ’supervisors’ sørger ikke bare for den daglige rengøring ifølge aftalen. Vi har også øje for uregelmæssigheder som fx vand, der løber, åbne vinduer, tændte kaffemaskiner mv.

Rengøringsfirma til private virksomheder
Vi arbejder pt i mange brancher og besøger hver dag mange forskellige virksomheder. Kontorrengøring og rengøring på fx cafeer og restauranter indebærer andre krav end rengøring på fællesarealerne på en campingplads – eller på diskoteker, hvor det måske primært er gulvene, der er fokus på.

Vi indgår ikke kun faste rengøringsaftaler med vores kunder – står du fx med et her-og-nu job som fx opvasker eller køkkenpersonale, så har vi medarbejdere, der kender diverse fødevareregler og hygiejnekrav.
Kontakt os endelig – vi vil gøre alt for at hjælpe dig!

Hovedrengøring erhverv

Hovedrengøring i din virksomhed
For hovedparten af vores kunder gælder det, at rengøringsopgaverne er opdelt i daglige rengøringsopgaver og periodiske opgaver – fx skal radiatorer og overdelen af skabene ikke rengøres hver gang, vi er i lokalet.

Hovedrengøring med aftalte mellemrum
Derfor foretager vi med forskellige mellemrum andre opgaver, som vi aftaler individuelt med hver enkelt kunde. Fx ønsker de fleste virksomheder en årlig eller halvårlig hovedrengøring, hvor vi gør en ekstra indsats og rengør de områder, hvor vi ikke kommer til daglig. Det kan fx være aftørring af højtsiddende vindueskarme og varmerør samt fx en ekstra grundig hovedrengøring af virksomhedens køkkenarealer.

Grundet vores størrelse tilbyder vi også ad-hoc opgaver og sætter det rette antal medarbejdere på opgaven, så vi kan levere det ønskede resultat – fx i løbet af en weekend.