FACILITY SERVICE

ERHVERVSRENGØRING​

Catering

Vi tilbyder stabil kantinedrift
Der er mange fordele ved at benytte én leverandør til flere forskellige opgaver. Det vil fx altid være muligt at opnå en bedre pris. Desuden kender vi din virksomhed og ved, at de to opgaver er afhængige af hinanden – stabil kantinedrift forudsætter grundig rengøring, der aldrig svigter! Det vil både dine medarbejdere og sundhedsmyndighederne nikke anerkendende til…

Fleksibel kantineordning efter kundens ønsker
Rengoering.com tilbyder at drifte jeres kantine, hvor vores dygtige, faglærte kok, naturligvis gerne sammen med jer, tilrettelægger menuen på et overordnet plan. Hvor grønt? Hvor økologisk og til hvilken pris per medarbejder?

I det daglige sørger vi for, at jeres medarbejdere – og gæster – tilbydes lækker, sund og nærende mad til en fornuftig pris, der afspejler de overordnede ønsker. Variation i kantineordningen i det daglige er en selvfølge, og I er altid velkomne med forslag.

Kontakt os gerne – vi er parat til at tilbyde en spiselig pris på driften af jeres kantine.

Vagtservice

Det sikre valg af vagtselskab
Rengoering.com har gennem flere år drevet vagtservice for både store, mellemstore og mindre virksomheder.

En aftale med os om security service kan sammensættes på flere måder. Hvor ønsker du at sikre dig, at din virksomhed, dvs. bygning og værdier på jeres arealer, kan få lov at være alene om natten og i weekenden?

Vagtselskab på alle niveauer
Det mest omfattende er naturligvis en eller flere faste vagter, der med forskellige mellemrum foretager en rundering – indenfor og udenfor – med mulighed for hurtig backup. Denne funktion kan udvides med

en 24-timers vagt i receptionen, der samtidig står for adgangskontrol og kodning af nøglekort og -brikker.

Endelig tilbyder vi naturligvis almindelig vagtservice, hvor vores vagt med aftalte mellemrum og frekvens besøger jeres virksomhed og tjekker, at alt er ok. Dvs. at døre og vinduer er låst, og lys og kaffemaskiner er slukket for natten.

Intern service

En handyman til praktiske opgaver
Der er altid praktiske opgaver forbundet med at drive virksomhed, udover at producere varer og skrive fakturaer, og hvem skal nu lige tage sig af dem: Fx skal der skiftes pærer en gang imellem, og det hører også med til driften af en virksomhed, at der af og til bliver rokeret rundt på kontorerne. Rengoering.com tilbyder en dygtig handyman – som fast medarbejder eller én, I ringer til, når I har samlet nogle opgaver sammen.

Handyman med pæren i orden
Her kommer vores handyman ind i billedet med sin værktøjskasse under armen og et smil på læben. Han/hun har pæren i orden, og som en sand tryllekunstner flytter vores dygtige handyman reolerne over i et andet kontor, sætter billeder op, og sørger selvfølgelig for at der gøres ordentligt rent, nu hvor man kan komme til bag skabene.

Løber toiletterne, eller drypper en vandhane, klarer vores handyman også det.Vores handyman har prøvet meget af hvert – og klaret det hele!

Vi kan levere en handyman som fast medarbejder – eller I kan leje ham/hende for en aftalt timepris.

Grøn Service

Planteservice – flotte grønne planter
Vi leverer, passer og plejer

Grønt er godt for øjnene – og er med til at skabe et godt og harmonisk indeklima.

Rengoering.com planteservice leverer, passer og plejer grønne planter til kontorer og receptioner i alle typer af virksomheder. Vi har gode aftale med gartnerier, og med dygtige medarbejdere kan vi sikre smukke planter og gode grønne aftaler.

Haveservice til udendørs arealer
Vores grønne fingre klarer også eventuelle udendørsarealer, hvor vi tager os af plæneklipning/græsslåning og klipning/beskæring af buske og træer mv. i sommerhalvåret.

Vinterservice rydder sne og sjap
Vores medarbejdere er altid på pletten, før den bliver glat, og sørger for, at der er ryddet og farbart for husets beboere eller virksomhedens medarbejdere.

Med vores grønne service præsenterer vi dig som kunde for en gennemtænkt årsplan. Den er naturligvis fleksibel i forhold til sol, vind og vand/sne.Vælg mellem vores ad-hoc løsning, haveservice sommer eller vinterservice.

Eller få et godt tilbud på hele pakken!