VINDUESPOLERING

VINDUESPOLERING​

Vinduespolering til Erhverv

Få omhyggelig vinduespolering
En virksomheds vinduer skal bare være i orden, rene og indbydende. Derfor har stort set alle virksomheder en aftale omkring vinduespolering, eller vinduespudsning, der sikrer rene og nypudsede vinduer.
Lad medarbejderne se lyset!

Dygtige vinduespudsere
Rengoering.com har branchens dygtigste vinduespudsere, og vi bruger det allerbedste udstyr, der sikrer rene vinduer og rene karme – og blomster og andet bliver selvfølgelig sat på plads.

Få en fast aftale om billig vinduespolering
Vores rengøringsmidler er effektive mod striber og pletter, men de svanemærkede produkter er skånsomme både over for vores og dine medarbejdere.

Rengorering.com tilbyder både aftale om vinduespudsning til vores rengøringskunder og til kunder, der bare vil nyde ekstra rene vinduer til en fornuftig pris.

Vinduespolering til Private

Lave priser på omhyggelig vinduespudsning
Trænger dine vinduer til en grundig vinduespudsning og rengøring? Så er Rengoering.com klar med det rigtige udstyr, effektive, men skånsomme, rengøringsprodukter og branchens dygtigste og mest kvalitetsbevidste vinduespudsere. Vi garanterer dig et smukt resultat, du kan glæde dig over længe.

Du kan trække vinduespudseren fra i skat
Vi pudser vinduerne og tørrer karmene af, så du ikke selv behøver gå efter med en klud. Blomster etc. sætter vi meget gerne på plads efter os…

Og så er det ellers bare at nyde udsigten og den helt der specielle duft af rene vinduer. Der er forår i hjemmet – selv på en råkold novemberdag…

Ring og hør vores priser på en dygtig vinduespudser!

Facadevask

Grundig facadevask der holder
Det fugtige danske klima er hårdt ved bygningerne, og det er allermest tydeligt på facaderne, der nærmest suger skidt og møg til sig i løbet af året. Én ting er, at en snavset facade ikke ser godt ud. Noget andet er, at hvis facaden på virksomheden, eller boligejendommen, er snavset og træt at se på, hvordan mon der så ser ud indenfor?

Facadevask med lift op til 28 meter
Rengoering.com tilbyder både ad hoc rengøring af facaderne til nye kunder og til vores eksisterende rengøringskunder, og vi er en af landets mest erfarne på dette område, så vi sikrer, at din facade får den rigtige behandling og imprægnering.

Specialsæbe til facadevask
Sådan gør vi: Vi renser først med en specialsæbe, lader den sidde og arbejde en tid. Herefter skurer vi med maskine, og til sidst benytter vi højtryksrenser, med tryk på vandet i forhold facadematerialet.

Med vores mobillift kan vi kan klare facader op til 28 meters højde.