Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

“Den faste kontaktperson og hurtige opfølgning giver tryghed og en følelse af, at man ikke bare er et nummer i rækken. Vi kan varmt anbefale Rengoering.com A/S”


- ​Rengoering.com A/S servicerer kunder i Birkerød samt resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Skadeservice ved akut behov

​Har du brug for professionel skadeservice i din virksomhed i Birkerød, København eller Nordsjælland, er vi hos Rengoering.com parate til at hjælpe dig. Vi er en seriøs virksomhed, der kan hjælpe dig, når du har allermest behov for det. 

Vi er specialister i skadeservice på alle niveauer, og vi har de rette redskaber til at udføre opgaven, så du ikke skal bekymre dig. Er uheldet ude, tilbyder vi professionel skadeservice. Vi sørger for opsugning af vand, efterfølgende rengøring og affugtning. Skal vi hjælpe dig? Ring til os, så kommer vi og hjælper dig.

​Hurtigt og effektiv skadeservice

Befinder du dig i en situation, hvor du har brug for akut skadeservice, er vi der til at hjælpe dig. Er der ved at indfinde sig en vandskade eller lignende, reagerer vi hurtigt. Vi er en pålidelig og stabil virksomhed, der har de rette kompetencer til at kunne servicere vores kunder på alle parametre, når det kommer til skadeservice. Kontakt os omgående, hvis du oplever problemer, du ikke selv umiddelbart kan løse.

Erfaring med skadeservice

Vi har mere end 10 års erfaring med at hjælpe kunder, der har været ude for en eller anden skade på ejendommen. Derfor, forstår vi, hvad der skal gøres i en given situation, og vi er forberedt med det udstyr, der skal til, for at klare opgaven.​

​​Grundig skadeservice når du har brug for det

​Hos os, har vi altid fokus på kunden. Det betyder, at du altid kan komme til os, når du har brug for en dygtig fagspecialist. 

Vi er aldeles grundige i alt, hvad vi foretager os, så du kan være sikker på, at vi udfører skadeservice i høj kvalitet.

Skal vi hjælpe dig? Kontakt os på telefon +45 4814 1696 eller skriv til os på info@rengoering.com. Vi er der for dig, når du har brug for det.​

Firma

Rengoering.com A/S

CVR: 37 58 61 53​

Ring til os: