Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Rengoering

Vi holder altid, hvad vi lover

Høj kvalitet og faglighed​

Rens af tæpper i alle typer virksomheder​

​Har du brug for rens af tæpper i din virksomhed i Birkerød eller resten af København eller Nordsjælland? Hos Rengoering.com er vi specialister i rens af tæpper med mere end 10 års erfaring. 

Tæpperens efter dine behov

Vi er en professionel virksomhed, der tager os godt af vores kunder og deres behov. Derfor kan du forvente et højt serviceniveau og kompetente medarbejdere, der kan deres kram. Ønsker du rens af tæpper hos os, får du tørre tæpper efter 24 timer. Tæpperensningen indkapsler snavset i tæppet og bliver herefter suget op, så du får rene tæpper igen.


​Vi udfører rens af tæpper af næsten alle typer

Uanset hvilken type af tæppe, du har i din virksomhed eller bolig, kan vi klare en grundig og effektiv tæpperens. Vi er eksperter i rens af tæpper og kan få stort set alt rent. Har du spildt noget, eller trænger det blot til en gedigen rens, er vi gerne behjælpelige.

Vi udfører tæpperensning:​

  • Væg-til-væg
  • Løse tæpper
  • Ægte tæpper

Er du interesseret i at få en fast løsning, hvor vi med jævne mellemrum tager os af dine tæpper? Kontakt os for at høre om dine muligheder.

Hvad koster tæpperensning?

Du har mulighed for at benytte dig af håndværkerfradraget til rens af tæpper. Du kan derfor spare gode penge på det og få det udført til en rigtig god pris. Lad os høre mere om, hvad du har brug for, så vi kan skræddersy en aftale til dine behov.

Kontakt os på telefon 48 14 16 96 eller skriv til os på info@rengoering.com. Vi glæder os til, at hjælpe dig med rens af dine tæpper.

​​​

Firmaoplysninger

Rengoering.com

CVR: 37 58 61 53​

Adresse & postnummer

Kontakt os

Tlf.: ​48 14 16 96

E-mail: info@rengoering.com